• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Arg. ΕΔ3: Ανεβαίνει ο ανταγωνισμός!
Ο Marquez 1ος, με τους Pedrosa-Rossi από κοντά!
Νέα 26/04/2014 - 17:30

Ο Marc Marquez κατάφερε να παραμείνει και σήμερα στην πρώτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, με τους αντιπάλους του όμως να κατεβάζουν χρόνους και να πλησιάζουν επικίνδυνα τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή!

 

Ο Dani Pedrosa με το 1:39.330δ πλησίασε στο δέκατο τον ομόσταυλό του, ενώ εξαιρετικό χρόνο έκανε και ο Valentino Rossi σ' έναν από τους τελευταίους του γύρους.

 

Ο Ιταλός είναι 0,287δ πίσω από τον Marquez αλλά και πάνω από τρία δέκατα μπροστά από τον Lorenzo, ο οποίος όμως ήταν πολύ πιο σταθερός στο 1:39 (είχε πέντε γύρους έναντι μόλις ενός του Ιταλού).

 

Ο Aleix Espargaro εκμεταλλεύτηκε το μαλακό ελαστικό της Bridgestone κι έγραψε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ενώ ήταν ιδιαίτερα σταθερός και με τη μεσαία επιλογή (την πιο σκληρή) της OPEN κατηγορίας.

 

Dovizioso και Bradl πήραν την 5η και 6η θέση αντίστοιχα, μπροστά από τον Lorenzo! Θέση στη δεκάδα πήραν και οι Iannone, Bautista και Pol Espargaro, ο οποίος τα κατάφερε πάρα την πτώση που είχε στην 14η στροφή της πίστας.

 

Αυτός που θα διεκδικήσει μια από τις δυο θέσεις στις ΚΑΤ1 είναι ο Bradley Smith, ο οποίος πήρε την ενδέκατη θέση και θα παλέψει στο πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων απέναντι (κυρίως) στις OPEN Honda των Hayden και Redding.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Arg. Moto2 ΕΔ3: Πολύ δυνατός ο Folger!

« Προηγούμενο άρθρο

Arg. Moto3 ΕΔ3: To 3 στα 3 ο Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα