• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Γαλικό GP (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ – LE MANS: Χαρίζουν R1…
…εκδηλώσεις και μεγάλες εκπλήξεις στην ευθεία εκκίνησης της πίστας του Le Mans…
Νέα 16/05/2009 - 17:57
Στα πλαίσια των συνοδευτικών εκδηλώσεων του γαλλικού Grand Prix, το απόγευμα του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση κατόχων Yamaha Supersport μοτοσυκλετών (R1-R6), με σκοπό να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα, αλλά και να γίνει η απονομή των τεσσάρων υπερτυχερών νικητών.

Πιο συγκεκριμένα, η Yamaha France παρέδωσε τέσσερα YZF R1 μοντέλα παραγωγής 2009 (βαμμένα με τα αγωνιστικά χρώματα της Fiat Yamaha…), στους νέους τους κατόχους, οι οποίοι είχαν λάβει μέρος στη σχετική κλήρωση μέσω διαδικτύου.

Ανάμεσα στις συνολικά 150 μοτοσυκλέτες που στήθηκαν μπροστά στις κερκίδες, έκανε την εμφάνισή του ο Γάλλος πρώην αναβάτης της Yamaha και Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP250cc του 1984, Christian Sharon και φυσικά αποθεώθηκε.Στη γύρω περιοχή της πίστας κατασκηνώνουν χιλιάδες φανατικοί, ως επί το πλείστον Γάλλοι και συμμετέχουν σε κάθε εκδήλωση (ημερήσια, ή μεταμεσονύκτια…)
Στη γύρω περιοχή της πίστας κατασκηνώνουν χιλιάδες φανατικοί, ως επί το πλείστον Γάλλοι και συμμετέχουν σε κάθε εκδήλωση (ημερήσια, ή μεταμεσονύκτια…)

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Regis Laconi!

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – LE MANS: Τόπο στα νιάτα…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
Ο FABIO QUARTARARO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕ ΜΑΝ
  • ΝΑΙ, Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΙΣΩΣ, ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΟΧΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ