• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δυνατοί οι Dani-Jorge στην Jerez!
"Η Jerez σε εμπνέει να αποδώσεις στο μέγιστο!"
Νέα 30/04/2014 - 16:07

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2013, αήττητος μέχρι στιγμής στους τρεις πρώτους αγώνες της φετινής αγωνιστικής σεζόν, δεν έχει καταφέρει ουδέποτε να φύγει νικητής από την ισπανική πίστα της Jerez, σε καμμία κατηγορία του MotoGP!

 

Αυτό το μελανό στατιστικό στοιχείο, έρχεται σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που θέλουν τον Marquez να βρίσκεται για 100στή φορά σε εκκίνηση Grand Prix, έχοντας κερδίσει τους 35 από τους 99 αγώνες στα 125cc, στην Moto2 και στην MotoGP!

 

Ο Marquez έχει βγει τρεις φορές δεύτερος στην Jerez, συμπεριλαμβανομένης και της περσινής σεζόν, όταν το πέρασμά του στον Jorge Lorenzo και η επαφή που είχε με τον συμπατριώτη του (βλ. φωτό), προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου.

 

"Η Αργεντινή ήταν μόλις πριν λίγες ημέρες και είμαστε ήδη στο δρόμο για την Ισπανία! Κάναμε ένα καλό Σ/Κ, παίρνοντας ακόμα 25 σημαντικούς βαθμούς, αλλά τώρα πάμε στην Jerez όπου ξέρω ότι ο Dani και ο Jorge είναι πολύ δυνατοί", δήλωσε ο απόλυτος κυρίαρχος μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα.

 

"Το κοινό και ο περιβάλλοντας χώρος είναι πολύ ιδιαίτερα εκεί και σου δίνουν το κίνητρο να αποδώσεις στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου! Μετά από τρεις αγώνες μακριά, θα είναι ωραίο που επιστρέφουμε στην Ευρώπη, για μερικούς "νορμάλ" αγώνες. Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω και να προετοιμαστώ για τις ΕΔ1 της Παρασκευής".

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Επόμενος σταθμός Jerez!

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Θα κάνω μεγάλο αγώνα στην Jerez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα