• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2 ΕΔ2: Simeon προ Cortese!
Κανείς από τη δεκάδα δεν βελτίωσε χρόνο!
Νέα 02/05/2014 - 15:58

Ολοκληρώθηκαν και οι ΕΔ2 της μεσαίας κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, η οποία αποδεικνύει εκ νέου την ανταγωνιστικότητά της, έχοντας 18 αναβάτες με διαφορά ενός δευτερολέπτου από την κορυφή!

 

Η ακόμα υψηλότερη θερμοκρασία επηρέασε τους οδηγούς της Moto2 και ως αποτέλεσμα κανείς από την πρώτη δεκάδα δεν κατάφερε να βελτιώσει τους χρόνους του από την πρωινή διαδικασία.

 

Στα δεύτερα ελεύθερα ο Xavier Simeon βλέπει το όνομά του στην πρώτη θέση, χάρη στο 1:43.752δ ενώ πολύ κοντά του - με διαφορά στα 88 χιλιοστά - είναι ο Sandro Cortese, που διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην κατηγορία.

 

Ο Takaaki Nakagami σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση το μεσημέρι, ενώ η τρίτη Kalex στη σειρά που κυνήγησε την Suter του Simeon, ήταν αυτή του Tito Rabat. Ο τελευταίος κρατά και τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, χάρη στο 1:43.486 που έκανε το πρωί. Την πεντάδα έκλεισε ο Dominique Aegerter, ένας από τους ελάχιστους (8 στους 35) που κατάφεραν να βελτιώσουν το χρόνο τους.

 

Χαμηλά ο Maverick Vinales - στην 14η θέση στις ΕΔ2 - έχασε το μεσημέρι τη μάχη (με το χρονόμετρο) από τον ομόσταυλό του Luis Salom (11ος) για 0,146δ.

 

Δείτε τους χρόνους των ΕΔ2 στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez ΕΔ1: Δυνατό ξεκίνημα για A.Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Θετική 1η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα