• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi δοκίμασε νέο πλαίσιο στην Jerez!
Τον ικανοποίησε, κάνοντας πιο σταθερή την M1 στα φρένα
Νέα 02/05/2014 - 15:57

Ο Valentino Rossi έδωσε το πράσινο φως για το καινούργιο πλαίσιο που δοκίμασε σήμερα στην πίστα της Jerez, πρώτη ημέρα του τέταρτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Ο Rossi - αλλά και ο Lorenzo - είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη συγκεκριμένη αναβάθμιση, σε μια προσπάθεια να βελτιώσουν τη μοτοσυκλέτα τους στη σταθερότητα στα φρένα.

 

"Δοκιμάσαμε ένα διαφορετικό πλαίσιο σήμερα, ειδικά για τη σταθερότητα στα φρένα και η πρώτη μου εντύπωση δεν είναι τόσο άσχημη!" σχολίασε ο Ιταλός θρύλος που ήταν έκτος στα σημερινά συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Ο Vale - παρά την υψηλή θερμοκρασία ειδικά στην άσφαλτο - ήταν ικανοποιημένος με το ρυθμό του, πετυχαίνοντας καλύτερο χρόνο στο 1:40.125δ, 0.768δ πίσω από τον αντίστοιχο του A.Espargaro.

 

"Ήμουν αρκετά γρήγορος από την αρχή μέχρι το τέλος και στο κομμάτι που δεν είμαι καλός. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, διότι αν και η πίστα είναι καθαρή, εν τούτοις δεν έχουμε καλή πρόσφυση και γλιστράμε πολύ".

 

"Το απόγευμα ειδικά είναι πολύ δύσκολο για τα ελαστικά, γιατί έχει πολύ ζέστη. Δουλέψαμε στο ρυθμό και δεν είμαι τόσο κακός, έχω καλό ρυθμό κι έτσι - με χρησιμοποιημένα ελαστικά - όλοι οι οδηγοί είμαστε στο ίδιο επίπεδο".

 

"Πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε στη μοτοσυκλέτα, για να τα πάμε καλύτερα αύριο. Η επιλογή των ελαστικών θα έχει ενδιαφέρον. Τόσο για το μπροστά, όσο και για το πίσω. Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει".

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez ΕΔ2: O Marquez τον καλύτερο χρόνο

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Κλείνουμε τη διαφορά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα