• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Πρώτοι βαθμοί στο Πρωτάθλημα!
Επιτέλους ολοκλήρωσε αγώνα ο Ισπανός
Νέα 05/05/2014 - 15:24

Χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τον τέταρτο αγώνα της σεζόν, για να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό Πρωτάθλημα ο Alvaro Bautista.

 

Ο Ισπανός του Gresini έβαλε τέλος σ' ένα εφιαλτικό σερί τριών αγώνων - σε Κατάρ, Τέξας και Αργεντινή - όπου είχε ισάριθμες πτώσεις! Στην Jerez όμως κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα, δίνοντας μάχη με τον Dovizioso για την πέμπτη θέση, στον τελευταίο γύρο.

 

Μπορεί να έχασε εν τέλει αυτή τη μάχη, ωστόσο ήταν χαρούμενος που πήρε τους πρώτους του 10 βαθμούς στο Πρωτάθλημα.

 

"Ο αγώνας δεν ήταν άσχημος, αν και όλο το Σ/Κ δυσκολεύτηκα. Η ομάδα μου δούλεψε φανταστικά, αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε ένα καλό στήσιμο για τον αγώνα κι έτσι ήξερα ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα".

 

"Στο ξεκίνημα, αντιμετώπισα αμέσως πρόβλημα πρόσφυσης με το μπροστινό ελαστικό, χάνοντάς το σε αρκετά σημεία της πίστας. Πάντως, προσπάθησα να διατηρήσω το ρυθμό μου και όταν έβλεπα ότι οι αντίπαλοί μου μπροστά έφτιαχναν διαφορά, ήμουν ψύχραιμος".

 

"Αργότερα άρχισα να ανακάμπτω και να τους περάσω. Η μάχη του τελευταίου γύρου με τον Dovizioso ήταν συναρπαστική. Του δίνω συγχαρητήρια διότι υπερασπίστηκε πολύ καλά την πέμπτη θέση. Πρέπει να πω όμως, ότι δεδομένης της κατάστασής μαςδεν ήθελα να πάρω πολλά ρίσκα".

 

"Ο βασικός μας στόχος ήταν να τελειώσω τον αγώνα και είμαι χαρούμενος που το κατάφερα. Ελπίζω ότι από εδώ και πέρα θα είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως ήμασταν στις χειμερινές δοκιμές και στον πρώτο αγώνα της σεζόν", σχολίασε ο Bautista.

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Τόση δουλειά...

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test: Οι τελικοί χρόνοι! (διορθωμένο)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα