• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi συνεχίζει με το νέο πλαίσιο
Ελπίζει για αναβαθμίσεις στην Βαρκελώνη
Νέα 10/05/2014 - 22:45

Μπορεί η διαφορά του από το προηγούμενο να είναι μικρή, ωστόσο ο Valentino Rossi θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το καινούργιο πλαίσιο, που του χάρισε τη δεύτερη θέση στον προηγούμενο αγώνα της Jerez.

 

Ο Vale ήταν τρίτος στο τεστ της Δευτέρας στην Jerez και πλέον περιμένει ότι η Yamaha θα κάνει ένα δεύτερο πλαίσιο, ώστε να έχει και τις δυο του μοτοσυκλέτες έτοιμες για τον επόμενο αγώνα στο Le Mans.

 

"Θα συνεχίσω με το νέο πλαίσιο, διότι αν και οι διαφορές είναι μικρές, μ' αρέσει! Περιμένω και το δεύτερο, αν όχι στο Le Mans τότε για το Mugello", σχολίασε, ενώ ερωτηθείς για το πότε περιμένουν αναβαθμίσεις από την Yamaha, ο Ιταλός θρύλος των GP ελπίζει ότι αυτό θα γίνει στο τεστ μετά τον αγώνα στην Καταλονία.

 

"Ελπίζουμε ότι θα έχουμε κάτι στο τεστ της Βαρκελώνης, αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά γιατί δεν το ξέρω. Πιέζουμε πολύ κι ελπίζουμε ότι θα έχουν κάτι εκεί για εμάς".

 

Με το πάγωμα στην εξέλιξη του κινητήρα για όλες τις εργοστασιακές ομάδες (πλην της Ducati), τα όποια οφέλη προέρχονται από αλλού. "Δουλέψαμε πολύ στην Jerez και προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την επιτάχυνση με τα ηλεκτρονικά και δουλέψαμε στον ένα γύρο, διότι θέλω να ξεκινάω από την πρώτη σειρά. Ό,τι κάναμε ήταν θετικό".

 

"Είμαι χαρούμενος με το ρυθμό μου και με τους χρόνους μου και ήμουν στην τρίτη θέση (σ.σ. στο τεστ) και κοντά στον Jorge. Έχουμε ακόμα μερικές λεπτομέρειες στη μοτοσυκλέτα που θέλουμε να ρυθμίσουμε, όπως το να βελτιώσουμε το πλαίσιο στις εισόδους. Είναι μικρές αλλαγές, αλλά μπορούμε να δώσουμε τις απαραίτητες κατευθυντήριες γραμμές για να βελτιωθεί κι άλλο η μοτοσυκλέτα κατά τη διάρκεια της σεζόν".

 

Επόμενο άρθρο »

Ο τραυματίας Καντιμοίρης πάει καλά!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Imola: Πρώτη pole για Rea από το 2011!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα