• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Ευάγγελος Νίκου 1ος στην ποδηλασία
Οπαδός του MotoGP o Eδεσαίος αθλητής
Νέα 15/05/2014 - 20:21

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΔΕΣΑΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΜΕΑ «ΤΑΛΩΣ»

 

Για μια ακόμα φορά πρωταγωνίστησε και θριάμβευσε ο Εδεσαιος ποδηλάτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Α.με.Α, που έγινε στο χώρο του Κωπηλατοδρομίου Σχοινιά Μαραθώνα στις 3 και 4 Μαΐου 2014.

 

Άξιος συγχαρητηρίων και παράδειγμα προς μίμηση ο Ευάγγελος Νίκου αφού κατέκτησε την Πρωτη Θεση στην κατηγορια Η2 Ατομική Χρονομέτρηση στα 15 χλμ. 33.36΄΄ και επισης 1ος στην αντοχή με χρονο 1,32,18΄΄ και συνολικά με αυτα τα αποτελεσματα του δινετε το δικαιωμα να ελπιζει σε αναλογες θεσεις στην εθικη ομαδα και στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα που θα διεξαχθη στην Ισπανια.

 

Ο Ευάγγελος Νίκου γεννήθηκε το 1974 και ζει μόνιμα στη Έδεσσα. Ζούσε μια καθόλα φυσιολογική και δραστήρια ζωή όταν ένα σοβαρό τροχαίο, το Μάιο του 2010, τον καθήλωσε σε αναπηρικό καρότσι. Ποτέ δεν έχασε όμως τη δύναμη και την αισιοδοξία του, και προπάντων ποτέ, ούτε μια στιγμή δε σκέφτηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια για καλή ποιότητα ζωής και για να πετύχει κάτι μεγάλο, κάτι μοναδικό.

Ο αθλητισμός έγινε γι αυτόν τρόπος ζωής και από το Νοέμβριο του 2012 άρχισε να ασχολείται με το άθλημα της ποδηλασίας. Επόμενος στόχος είναι τώρα το Παγκοσμιο Πρωταθλημα και φυσικά η συνεχής προετοιμασία για την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες το Ριο το 2016 και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

 

Το Δ.Σ. και οι προπονητης Βουδερης Γιωριγιος θέλουμε να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που έδειξε σε αυτά τα παιδιά και όλους όλους όσους επώνυμα και ανώνυμα εργάζονται και βοηθούν στις προσπάθειες μας μεταξυ αυτων τον Κωνσταντινο και Γιαννη Γαλλανο, την ΝΟVA GREEN, τον Ευαγγελο Μαινο, τις αερογραμμες της Aegean, οπως επισεις τα ποδηλατα Κεχαγιογλου .

Επόμενο άρθρο »

SIN1ORIS RACING-I.M.R RACING CAMP

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα