• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο Marquez κάνει τη διαφορά!
Όχι τόσο η μοτοσυκλέτα της Honda
Νέα 21/05/2014 - 12:57

Μετά τη νέα επιβλητική εμφάνιση του Marc Marquez στη γαλλική πίστα του Le Mans, ο Valentino Rossi επανέλαβε κάτι που λίγο-πολύ είναι ξεκάθαρο στους περισσότερους θεατές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP!

 

Ότι δηλαδή ο Marquez και όχι τόσο η μοτοσυκλέτα της Honda, είναι αυτός που κάνει τη διαφορά αυτή τη στιγμή! Φυσικά, όπως και ο Ιταλός σούπερ-σταρ έχει παραδεχτεί στο παρελθόν, η RC213Vείναι λίγο καλύτερη από την Yamaha, ωστόσο τη μεγάλη διαφορά κάνει η ευφυΐα και η φοβερή ταχύτητα του μικρού.

 

Μετά από πέντε αγώνες το 2014, ο Marquez όχι μόνο έχει μια διαφορά 42 βαθμών από το δεύτερο, έχοντας κερδίσει όλες τις pole και όλους τους αγώνες, αλλά δείχνει και πραγματικά ανίκητος!

 

Ερωτηθείς ο Valentino Rossi - ο οποίος έγινε ο πρώτος αναβάτης στη μεγάλη κατηγορία, που φτάνει τα 150 βάθρα - αν το κλειδί της επιτυχίας του 21χρονου Ισπανού είναι το ταλέντο του, ή η τεχνολογική υπεροχή της μοτοσυκλέτας του, αποκρίθηκε:

 

«Ο Pedrosa είναι πολύ γρήγορος, αλλά δυσκολεύεται στις πιο κρύες συνθήκες πίστας και όταν είναι βρεγμένο και κάνει κρύο. Ο Marc είναι πάντα μπροστά όμως και πιέζει! Έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα σε σχέση με εμάς, αλλά ο Marc είναι και ο μόνος που μπορεί να πιέσει τη μοτοσυκλέτα του στο 100%».

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

P.Espargaro: Φίλε, είσαι στην 3η θέση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα