• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Η μάχη του Mugello!
Ο Rossi έτοιμος να παλέψει με τον Marquez!
Νέα 27/05/2014 - 15:28

Λίγες ημέρες απέμειναν για έναν από τους πιο αναμενόμενους φετινούς αγώνες, το γύρο του Mugello, όπου μάλιστα ο Valentino Rossi θα συμπληρώσει 300 συμμετοχές σε GP, έχοντας κατακτήσει 150 συνολικά βάθρα!!

 

Ήδη με το που τελείωσε ο αγώνας στο Le Mans, το ενδιαφέρον τόσο του Vale, όσο και του Marquez στράφηκε στο Mugello, όπου περιμένουμε μια δυνατή μάχη των δυο αντιπάλων! Στη Γαλλία ο Marquez έγινε ο μικρότερος σε ηλικία οδηγός που κέρδισε πέντε συνεχόμενους αγώνες στη μεγάλη κατηγορία και πλέον προηγείται στη βαθμολογία με 42 βαθμούς διαφοράς από τον δεύτερο Dani Pedrosa!

 

Ο 21χρονος άσος έχει 100% επιτυχία φέτος, τόσο στις κατατακτήριες όσο και στους αγώνες, ωστόσο γνωρίζει ότι μέσα στο «ναό» του Valentino Rossi, στο Mugello, τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα γι’ αυτόν! Ο πολύ ανεβασμένος φέτος Vale, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σπάσει το σερί του μικρού και να πετύχει τη δέκατη νίκη του στο Mugello (εφτά έχει στη μεγάλη κατηγορία), σε μια πίστα όπου ο Marquez πέρυσι είχε και τη μοναδική του πτώση σε αγώνα.

 

Άλλωστε μόνο το γεγονός ότι ο Ιταλός σούπερ σταρ συμπληρώνει 300 συμμετοχές σε GP, είναι δηλωτικό της ατμόσφαιρας που θα επικρατεί για τον Vale από το παθιασμένο κοινό του μέσα στην πίστα! Παράλληλα και ο Dani Pedrosa θα θέλει να επιστρέψει στις νίκες, με την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου να είναι στο GP της Μαλαισίας πέρυσι.

 

Ακόμα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος θα είναι ο Jorge Lorenzo, ο οποίος έχει με το μέρος του την παράδοση των τριών νικών στην ιταλική πίστα, τα τρία προηγούμενα χρόνια. Ο Ισπανός της Movistar Yamaha βέβαια δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση και παραμένει χωρίς νίκη - και με ένα μόλις βάθρο - μετά από πέντε αγώνες το 2014.

 

Θερμή υποστήριξη θα τύχουν και οι δυο αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή. Χιλιάδες Ducatisti θα πάρουν και πάλι θέση στη στροφή Correntaio και θα στηρίξουν τις προσπάθειες των Andrea Dovizioso και Cal Crutchlow.

 

Ο Stefan Bradl και ο Alvaro Bautista - από την έκτη και δέκατη θέση αντίστοιχα στη βαθμολογία - θέλουν μια δυνατή παρουσία στην Ιταλία και κυρίως ο δεύτερος, ο οποίος για πρώτη φορά μετά το Motegi (2012) επέστρεψε στο βάθρο της μεγάλης κατηγορίας στο Le Mans.

 

Ο Pol Espargaro δείχνει πολύ σίγουρος μετά το τεστ της Jerez και στο Le Mans έκανε ένα φανταστικό Σ/Κ, με το κερασάκι στην τούρτα να είναι η καταπληκτική του τέταρτη θέση, στον καλύτερο αγώνα της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη, ο Andrea Iannone θέλει να μετουσιώσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα ελεύθερα και χρονομετρημένα, σε δυνατές παρουσίες και μέσα στον αγώνα, με τον Ιταλό να αγωνίζεται εντός έδρας αυτό το Σ/Κ.

 

Ο Danilo Petrucci επιστρέφει στις πίστες μετά τον τραυματισμό του στον καρπό που του στέρησε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Le Mans. Το Mugello θα φιλοξενήσει για 29η φορά ένα GP και μάλιστα θα είναι η 24η συνεχόμενη φορά από το 1991!

 

Επόμενο άρθρο »

Αποστολή εξετελέσθη για Davies!

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει έδαφος ο Melandri!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα