• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξυπνούν μνήμες 2006 για τον Lorenzo!
Ελπίζει να επαναληφθεί η ιστορία!
Νέα 29/05/2014 - 23:36

Αν και τα τρία τελευταία χρόνια φεύγει νικητής από την πίστα του Mugello, εν τούτοις ο Jorge Lorenzo δήλωσε ότι θέλει να επαναλάβει τον αγώνα που έκανε στην ιταλική πίστα το 2006, στα 250cc.

 

Παρά το ότι έχει καταφέρει να ανέβει μόλις μια φορά στο βάθρο φέτος, στους πρώτους πέντε αγώνες της σεζόν, ο Lorenzo λέει ότι νοιώθει δυνατός προσθέτοντας ότι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Mugello ευνοούν τόσο το οδηγικό του στυλ, όσο και τη μοτοσυκλέτα του.

 

«Είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από αυτό που δείχνουμε στους αγώνες», επέμεινε ο Ισπανός άσος. «Πρέπει να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση και σε κάθε αγώνα είμαι και καλύτερα. Η πίστα εδώ ταιριάζει τόσο σ’ εμένα, όσο και στην Yamaha».

 

«Στο Le Mans ήλπιζα να κάνω καλή εκκίνηση και να περάσω αρκετούς αναβάτες στην αρχή, δεν τα κατάφερα όμως. Είχαμε μια διαφορετική ρύθμιση στο ζέσταμα, που με έκανε να αισθάνομαι καλύτερα, ωστόσο αποδείχθηκε λάθος. Είμαι αισιόδοξος όμως και από φυσικής κατάστασης νοιώθω πιο δυνατός».

 

Ο αγώνας της Κυριακής είναι «ιδιαίτερος» για τον Jorge Lorenzo. Στο Mugello, το 2006, μετά από μια σειρά άσχημων αποτελεσμάτων, ξεκίνησε η αντεπίθεση του Ισπανού με νίκη στη μεσαία κατηγορία, ενώ στο τέλος της σεζόν κατέκτησε τον Τίτλο. Κάτι αντίστοιχο θέλει να επαναληφθεί και φέτος.

 

«Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος αγώνας. Η πίστα είναι πολύ όμορφη και πολύ ιδιαίτερη για εμένα, ειδικά ενθυμούμενος το 2006 όταν έφτασα με πολλές δυσκολίες εδώ, αλλά κατάφερα να κερδίσω τον αγώνα. Ελπίζω κάτι αντίστοιχο να συμβεί και φέτος και στη συνέχεια να τα πάμε τόσο καλά, όσο πέρυσι».

 

Επόμενο άρθρο »

MiniGP1: Φοβερό θέαμα

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Έχω καλές αναμνήσεις από το Mugello!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα