• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3 ΕΔ2: Ο Marquez 1 χιλ. μπροστά από τον Fenati!
Η βροχή στο τέλος έκοψε τη φόρα των οδηγών!
Νέα 30/05/2014 - 16:29

Όπως είχε προβλεφθεί από τη μετεωρολογική υπηρεσία, οι πρώτες σταγόνες της βροχής έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από την ιταλική πίστα του Mugello, πέντε περίπου λεπτά πριν ολοκληρωθούν οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της Moto3.

 

Οι οδηγοί της μικρής κατηγορίας είχαν αρκετό διάστημα στο στεγνό για να στήσουν τις μοτοσυκλέτες τους, με τον Alex Marquez να «γράφει» 1:58.713δ και να βάζει (πάλι) μια Honda στην πρώτη θέση μιας επίσημης διαδικασίας.

 

Αντίθετα ο ομόσταυλός του, ο Alex Rins, ήταν ένας από τους πέντε μόλις οδηγούς που δεν κατάφεραν να βελτιωθούν το μεσημέρι κι έμεινε στην 14η θέση. Ένα μόλις χιλιοστό πίσω από τον Marquez, ο πολύ βελτιωμένος Romano Fenati, που κατέβασε πάνω από ένα δευτερόλεπτο τον πρωινό του χρόνο.

 

Στην τρίτη θέση ο Jack Miller - 70 μόλις χιλιοστά από τον πρώτο - συνθέτει το δυνατό τρίο των αναβατών, από τους οποίους περιμένουμε πλούσιο θέαμα την Κυριακή. Ο Guevara ανέβηκε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον πολύ καλό Bagnaia που κλείνει την πεντάδα των πρώτων.

 

Στις Mahindra ο Miguel Oliveira πήρε το αίμα του πίσω από τον Brad Binder, με τον Πορτογάλο να είναι η καλύτερη Mahindra της ημέρας. Εξαιρετική ήταν η παρουσία στις ΕΔ2 του Θανάση Σίσση!

 

Μετά την πρώτη απογοητευτική παρουσία του το πρωί, ο νεαρός αναβάτης της εργοστασιακής Mahindra φαίνεται να βρίσκει ένα στήσιμο που του αρέσει και νοιώθοντας άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα του, έγραψε τον 15ο καλύτερο χρόνο, με διαφορά από την κορυφή μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο!

 

Ο Efren Vazquez ήταν δέκατος, αλλά κάτω από τέσσερα δέκατα διαφοράς από τον πρώτο Marquez, σε μια ακόμα πολύ ανταγωνιστική διαδικασία που είχαμε 17 οδηγούς σε διαφορά κάτω του ενός δευτερολέπτου! Ο Masbou έκανε νέο ρεκόρ τελικής με 239,6 χλμ/ώρα, ένα χιλιόμετρο ανά ώρα περισσότερο από το προηγούμενο ρεκόρ του Maverick Vinales από πέρυσι.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello MotoGP ΕΔ2: Η βροχή στέρησε το θέαμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto2 ΕΔ1: Στο τέλος 1ος ο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα