• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυνατό ξεκίνημα για τον Rossi στο Mugello!
"Ο Marc είναι μπροστά κι έχει καλό ρυθμό, αλλά είμαστε κοντά!"
Νέα 30/05/2014 - 22:40

O Valentino Rossi ήταν ευχαριστημένος μετά το τέλος της πρώτης ημέρας στην πίστα του Mugello, όπου σημείωσε το δεύτερο καλύτερο χρόνο το πρωί, αν και απογοητεύτηκε που ελέω βροχής δεν είχε την ευκαιρία να συνεχίσει τη δουλειά του το μεσημέρι.

 

Ο Ιταλός σούπερ σταρ ξεκίνησε πολύ δυνατά, στην πίστα όπου την Κυριακή θα πάρει θέση στη γραμμή εκκίνησης ενός GP για 300ή φορά (!) κρατώντας το προβάδισμα για αρκετό διάστημα, προτού ο Marquez σημειώσει έναν καλό χρόνο και σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση.

 

«Το πρωί το ξεκίνημα που κάναμε ήταν καλό. Έχουμε ήδη βρει ένα αρκετά καλό στήσιμο. Ένοιωθα άνετα στη μοτοσυκλέτα και ήταν πολύ γρήγορη. Κρίμα για τον καιρό πάντως, τόσο για τους ανθρώπους γύρω από την πίστα, όσο και διότι είχαμε κάτι σημαντικό να δοκιμάσουμε το μεσημέρι».

 

«Δυστυχώς δέκα λεπτά πριν ξεκινήσουν οι ΕΔ2 άρχισε να βρέχει, αλλά όχι τόσο ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα βρόχινα ελαστικά κι έτσι χάσαμε τον καιρό μας».

 

Ο Marquez πήρε την πρώτη θέση, ωστόσο ο Valentino Rossi δεν δείχνει να ανησυχεί, τονίζοντας μάλιστα ότι ο Ισπανός κέρδισε κάνοντας slipstreaming στον Iannone.

 

«Είμαι πίσω από τον Marc, αλλά όχι πολύ. Η πραγματική μας διαφορά φαίνεται στον τελευταίο γύρο, όταν έκανα 1:48.5 και αυτός έκανε 1:48.4. Όταν έκανε το 1:48.0 είχε αρωγό το slipstreaming του Iannone. Είναι μπροστά κι έχει καλό ρυθμό, αλλά είμαστε κοντά».

 

Επόμενο άρθρο »

Καθησυχάστηκε ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Τι ρυθμίσεις κάνουν στο βρεγμένο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα