• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καθησυχάστηκε ο Marquez!
Μετά από ένα χρόνο εμπειρίας, όλα έχουν αλλάξει!
Νέα 30/05/2014 - 22:59

Ο Marquez ήταν ικανοποιημένος με το χρόνο και το ρυθμό του την πρώτη ημέρα στο Mugello, έχοντας αφήσει πίσω του τις καταστροφικές μνήμες του περσινού GP στην ιταλική πίστα.

 

Ο Ισπανός παραδέχτηκε ότι οι σκέψεις της περασμένης χρονιάς, όταν έπεφτε στα ελεύθερα με πάνω από 320 χλμ/ώρα στο τέλος της μεγάλης ευθείας κι εγκατέλειπε τον αγώνα τρεις γύρους πριν το τέλος, στριφογύριζαν στο μυαλό του καθώς έμπαινε στην πίστα για τις ΕΔ1.

 

Πέρα από τη ψυχολογική αυτή πίεση, ο Marquez είχε να αντιμετωπίσει και μια πίστα που δεν ταιριάζει στο «κοφτερό» του στυλ στις στροφές, με τον Ισπανό πάντως να δείχνει ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο κατακτώντας την πρώτη θέση στα συνδυασμένα σημερινά αποτελέσματα.

 

«Ήταν μια αρκετά καλή ημέρα. Μπήκα στην πίστα με μερικά ερωτηματικά στο μυαλό μου σχετικά με πέρυσι - όταν αυτή η πίστα ήταν ανάμεσα σ’ αυτές που θεωρώ πολύ δύσκολες για εμένα - αλλά είδα ότι μετά από ένα χρόνο εμπειρίας τα πράγματα άλλαξαν άρδην!»

 

«Το πρωί τα πήγαμε καλά και η αίσθηση που είχαμε ήταν καλή. Το μεσημέρι όμως δεν βγήκαμε έξω, διότι έβρεχε σποραδικά και η πίστα δεν ήταν ούτε στεγνή, αλλά ούτε και έτοιμη για τα βρόχινα ελαστικά. Πάνω στη μοτοσυκλέτα μου ένοιωθα πολύ άνετα, καμμία σχέση με πέρυσι και είμαι πιο αισιόδοξος. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Είμαι πιο δυνατός!

« Προηγούμενο άρθρο

Δυνατό ξεκίνημα για τον Rossi στο Mugello!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα