• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3 ΕΔ3: To 1-2 η Honda!
Πρώτος ο Α.Marquez, 17 χιλιοστά πίσω του ο Vazquez!
Νέα 31/05/2014 - 12:18

Ο Alex Marquez με ένα πολύ καλό 1:57.620 - μόλις 17 χιλιοστά πάνω από τον απόλυτο χρόνο του Jonas Folger από πέρυσι - κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στα σημερινά τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά της Moto3!

 

Πάρα πολύ κοντά του ο Efren Vazquez, ο οποίος βελτιώθηκε αρκετά σήμερα κι έμεινε μόλις 17 χιλιοστά πίσω από το χρόνο του συμπατριώτη του, κάνοντας παράλληλα το 1-2 για την Honda, που δεν έχει χάσει μέχρι στιγμής την πρωτοπορία στο γύρο του Mugello.

 

Ο Brad Binder συνεχίζει να είναι δυνατός και να ξαναπαίρνει τον τίτλο της καλύτερης Mahindra, μιας και πέτυχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, αφήνοντας στην τέταρτη θέση τον Jack Miller, ο οποίος είναι η πρώτη KTM και μόλις η μια από τις δυο που καταφέρνουν να μπουν στην πεντάδα.

 

Ο Isaac Vinales έφερε στην 5η θέση τη μοτοσυκλέτα του και από εκεί και κάτω οι χρόνοι των οδηγών ήταν εξαιρετικά κοντά, μιας και ο τρίτος με τον 12ο έχουν διαφορά στο μισό δευτερόλεπτο!

 

Το δίδυμο της Sky VR46 - Romano Fenati και Francesco Bagnaia - πήραν την 11η και 12η θέση αντίστοιχα, ενώ ο Θανάσης Σίσσης έπεσε στην 22η θέση, με τη διαφορά του από την κορυφή να διπλασιάζεται σχεδόν από χτες και να αγγίζει τα δυο δευτερόλεπτα.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello ΕΔ3: Δυνατός στον ένα γύρο ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Είμαι πιο δυνατός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα