• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Έβδομη συνεχομένη pole για τον Marquez!
Στην πρώτη σειρά μαζί του οι Iannone και Lorenzo, 10ος ο Rossi!
Νέα 31/05/2014 - 17:35

Ο Marc Marquez ήταν ο μοναδικός από τους δέκα πρώτους που είχαν πάρει απευθείας το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2, που δεν είχε καταφέρει να ρίξει το χρόνο του από τα πρώτα ελεύθερα χθες το πρωί!

 

Ωστόσο αυτό το έκανε εκεί που μέτραγε, στις κατατακτήριες δοκιμές όπου με το 1:47.270δ παίρνει για έβδομη συνεχή φορά (συνυπολογίζουμε και αυτή στην Βαλένθια στον τελευταίο αγώνα του 2013) την pole position! Μεγαλύτερη σημασία αποκτά αυτή του η επιτυχία, δεδομένου ότι στην πίστα του Mugello είχε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και πτώσεις πέρυσι.

 

Στη δεύτερη θέση ένας πολύ δυνατός - στον ένα γύρο - Andrea Iannone, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος (και πρώτη φορά στην καριέρα του) θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά του αυριανού αγώνα! Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Ιταλό οδηγό, στον εντός έδρας αγώνα του ίδιου και της ομάδας του.

 

Ο Jorge Lorenzo για τρίτη φορά φέτος θα πάρει θέση στην πρώτη σειρά, κατορθώνοντας να κάνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο σήμερα, αν και ο ίδιος αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με το μπροστινό του. Ο Dani Pedrosa δεν κατάφερε να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία, κρατά όμως τον ταχύτερο γύρο που έχει σημειωθεί στο Mugello (1:47.157) και θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση αύριο.

 

Στην ένατη στροφή ο Pol Espargaro είχε μια σφοδρή πτώση προς μεγάλη απογοήτευση του ιδίου, ο οποίος τα πήγαινε εξαιρετικά μέχρι εκείνο το σημείο. Ο Ισπανός δεν κατάφερε να ξαναμπεί στην πίστα, ωστόσο το 1:47.612 που είχε πετύχει λίγο πριν, του έδωσε την πέμπτη θέση στην αυριανή γραμμή εκκίνησης.

 

Ο Cal Crutchlow για δεύτερη φορά μετά την Αργεντινή, καταφέρνει να κάνει καλύτερο χρόνο από τον ομόσταυλό του στις κατατακτήριες και να παίρνει την έκτη θέση σήμερα! Πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Βρετανό, ο οποίος δεν απολαμβάνει και το καλύτερο ξεκίνημα στη νέα του ομάδα. Ο Bradley Smith ανοίγει την τρίτη σειρά, μπροστά από τον Dovi που δεν επαναλαμβάνει την περσινή του επιτυχία να βρεθεί τρίτος και τον Stefan Bradl που έμεινε ένατος, αλλά με διαφορά κάτω από μισό δευτερόλεπτο από τον πρώτο!

 

Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον Valentino Rossi, στον 300ό του γύρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με τον Ιταλό να παίρνει μόλις τη δέκατη θέση. Μπορεί ωστόσο να βασίζεται στον πολύ καλό του ρυθμό, αν και αύριο θα πρέπει να κάνει μια εξίσου δυνατή εκκίνηση για να ξεμπερδέψει γρήγορα από τις πίσω θέσεις.

 

Τη δωδεκάδα έκλεισαν οι δυο αναβάτες που κατάφεραν και πήραν τις δυο πρώτες θέσεις στις ΚΑΤ1. Ο Alvaro Bautista, τόσο στο πρώτο σκέλος όσο και στο δεύτερο, νίκησε τον Aleix Espargaro. Οι δυο τους ήταν και οι μόνοι που δεν κατάφεραν να πέσουν κάτω από το 1:48!

 

Δείτε τους χρόνους των ΚΑΤ1 και ΚΑΤ2 στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2: Σχετικά εύκολη pole για τον Rabat

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto3: Ο Rins την pole με ρεκόρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα