• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto2: Σχετικά εύκολη pole για τον Rabat
Πήρε την 4η φετινή του pole, στην 1η σειρά και οι Lowes-Cortese!
Νέα 31/05/2014 - 18:09

Ο Tito Rabat πήρε μια σχετικά εύκολη pole position - την τέταρτή του για τη φετινή σεζόν - έχοντας στο μεγαλύτερο μέρος των κατατακτηρίων δοκιμών τον πρώτο χρόνο, τον οποίο μάλιστα σημείωσε αρκετά νωρίς μόλις στον τέταρτό του γύρο!

 

Ο Sam Lowes και ο Sandro Cortese θα είναι δίπλα του στην αυριανή γραμμή εκκίνησης, με τον πρώτο να βρίσκεται για πρώτη φορά σε πρώτη σειρά αγώνα της Moto2, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να συνεχίσει την πολύ καλή του παρουσία στην Ιταλία και στις κατατακτήριες δοκιμές, πετυχαίνοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

 

Την πεντάδα των πρώτων ολοκλήρωσαν οι Jonas Folger και ο Dominique Aegerter, με τον πρώτο να διατηρείται μέσα στην πεντάδα για το μεγαλύτερο διάστημα της διαδικασίας, ενώ ο δεύτερος χρειάστηκε έναν γρήγορο γύρο για να εξασφαλίσει την 5η θέση.

 

Ο Luis Salom ήταν έκτος, την ώρα που ο ομόσταυλός του θα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο! Ο M. Vinales μόλις με τον προτελευταίο του γύρο έσωσε κάπως τα προσχήματα και ανέβηκε στην 16η θέση, τη χειρότερή του μέχρι στιγμής στο φετινό Πρωτάθλημα!

 

Ο Morbidelli της Italtrans Racing ήταν ο καλύτερος Ιταλός - πήρε την όγδοη θέση - με τους Thomas Luthi και Marcel Schrotter να κλείνουν τη δεκάδα. Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Κάναμε φοβερό λάθος!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Έβδομη συνεχομένη pole για τον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα