• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Κάναμε φοβερό λάθος!
Είμαι απεγνωσμένος, αλλά τίποτα δεν τελείωσε ακόμα!
Νέα 31/05/2014 - 18:36

Ο Valentino Rossi θα αναγκαστεί να ξεκινήσει το 300ο του GP από τη δέκατη θέση του αυριανού αγώνα, μετά από ένα «μεγάλο λαθος» που έκανε στις κατατακτήριες, όσον αφορά στην επιλογή ελαστικού.

 

Ο Vale μπήκε στα pits έχοντας την πέμπτη θέση και μαζί με φρέσκο πίσω ελαστικό, αποφάσισε να βάλει κι ένα πιο μαλακό μπροστινό. Μια απόφαση που γρήγορα θα μετάνιωνε.

 

«Κάναμε ένα μεγάλο λάθος στις κατατακτήριες. Αποφασίσαμε να αλλάξουμε το μπροστινό, μαζί με το πίσω ελαστικό. Ήταν λάθος απόφαση. Δεν είχα καθόλου καλή αίσθηση από το μπροστινό και δεν κατάφερα να βελτιώσω το χρόνο μου», σχολίασε ο Ιταλός.

 

«Κρίμα, διότι είχα δυνατότητες για κάτι καλύτερο και θα μπορούσα να είμαι στην πρώτη σειρά. Ο ρυθμός μου είναι καλός και νοιώθω καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα. Αύριο όμως, από την τέταρτη σειρά, τα πάντα θα είναι πιο δύσκολα».

 

«Έχουμε καλό ρυθμό αλλά θα πρέπει να διορθώσουμε και μερικά μικροπροβλήματα για να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Θέλω και θα προσπαθήσω να κάνω καλό αγώνα, διότι θα είναι ο 300ος μου, ενώ θα γίνει κι εδώ, στο Mugello! Είμαι απεγνωσμένος για τη δέκατη θέση, αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα! Θα είναι δύσκολα, αλλά μπορούμε να κάνουμε καλό αγώνα».

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Όχι πειράματα!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto2: Σχετικά εύκολη pole για τον Rabat

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα