• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πολύτιμα μαθήματα για P.Espargaro!
Ο Ισπανός έμαθε μελετώντας τις Honda και Ducati!
Νέα 03/06/2014 - 11:59

Περνώντας το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στο Mugello, δίνοντας μάχες με την Honda του Dani Pedrosa και την Ducati του Andrea Iannone, o Pol Espargaro είχε τη δυνατότητα να συγκρίνει τα στυλ των δυο σε σχέση με το δικό του πάνω στη Yamaha της Tech 3.

 

«Με τρέλανε λίγο θα μπορούσα να πω! Διότι όταν ακολουθείς την Honda είναι ένα εντελώς διαφορετικό στυλ. Φρενάρουν πολύ δυνατά και μετά, στη μέση της στροφής, είναι πολύ αργοί αλλά στην επιτάχυνση ξεφεύγουν κι εσύ είσαι ακόμα εκεί ψάχνοντας για πρόσφυση!»

 

«Με την Ducati του Iannone ήταν κάτι το απίστευτο στην ευθεία και τόσο δυνατός στα φρένα, αλλά στο μέσο των στροφών ήταν πιο αργός κι από την Honda. Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος για εμένα, μέχρι να βρω το ρυθμό μου. Το αποτέλεσμα όμως μας ικανοποιεί, καθώς είμαστε η καλύτερη δορυφορική μοτοσυκλέτα και ειδικά μετά από ένα Σ/Κ που δεν ήταν και το καλύτερό μας».

 

Μετά την τέταρτη θέση στην Γαλλία και την πέμπτη στην Ιταλία, ο Pol Espargaro βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της μεγάλης κατηγορίας και πάλι ως η κορυφαία δορυφορική μοτοσυκλέτα! Ο επόμενος αγώνας είναι στην Βαρκελώνη, με τον Ισπανό να δηλώνει:

 

«Μ’ αρέσει εκεί η πίστα, οι άνθρωποι! Είναι κοντά στο παλιό μου σπίτι και νοιώθω τέλεια εκεί, διότι έρχονται η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και οι οπαδοί μου να με στηρίξουν, συμπεριλαμβανομένου και του fan club με τον αδερφό μου».

 

«Είναι πραγματικά πολύ όμορφα να οδηγάς στο Montmelo, το οποίο όμως μοιάζει λίγο με το Mugello και θα είναι δύσκολο να πλησιάσουμε τους Valentino, Jorge και Marc. Ελπίζω να είμαι στο γκρουπ πίσω από τους κορυφαίους αναβάτες», ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Ο λαός του Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Και οι τρεις τους ήταν υπέροχοι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα