• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ενθουσιασμένος ο Iannone!
Με την παρουσία του στους πρώτους γύρους!
Νέα 03/06/2014 - 17:17

Ο Andrea Iannone - μετά την καταπληκτική του παρουσία στις κατατακτήριες του Σαββάτου, όπου και πήρε την καλύτερη θέση που έχει πάρει ποτέ δορυφορική Ducati στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα - ξεκίνησε πολύ δυνατά και τον αγώνα της Κυριακής.

 

Ξεκινώντας από τη δεύτερη θέση - την καλύτερη θέση για οποιονδήποτε αναβάτη της Ducati από το 2010 και τον CaseyStoner - ο αναβάτης της Pramac εκμεταλλεύτηκε το πιο μαλακό ελαστικό που φόρεσε για τον αγώνα και κατάφερε να είναι μπροστά στις πρώτες στροφές του αγώνα!

 

Μέχρι το τέλος του δεύτερου γύρου, μόνο η Yamaha του Jorge Lorenzo τον είχε περάσει, όμως στη συνέχεια αυτό το κατάφεραν και οι Marc Marquez και Valentino Rossi. Ο Iannone αποδείχθηκε όμως πολύ δύσκολος αντίπαλος για τον Dani Pedrosa!

 

Ωστόσο, με την αναπόφευκτη φθορά του ελαστικού ήρθε και η πτώση των θέσεων για τον Ιταλό, ο οποίος από τέταρτος έπεσε στην έβδομη θέση. Στον τελευταίο γύρο και για 87 χιλιοστά του δευτερολέπτου, έχασε τη μάχη που έδινε με τον Andrea Dovizioso.

 

«Ήταν ένας καταπληκτικός αγώνας για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που στους πρώτους γύρους ήμουν στις πρώτες θέσεις, μπροστά στους οπαδούς μου»

 

«Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα στους τελευταίους εφτά γύρους, διότι επέλεξα το μαλακό ελαστικό, το οποίος άρχισε να γλιστρά και να χάνει στην επιτάχυνση. Είμαι όμως χαρούμενος με την απόδοσή μου, αλλά και με το γεγονός ότι κατάφερα να κοντράρω λίγο τους Marc, Vale και Dani», σχολίασε ο Iannone.

 

Επόμενο άρθρο »

Χειρουργήθηκε ο Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Ο λαός του Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα