• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εννέα ημέρες ξεκούρασης για Pedrosa
Νέες εξετάσεις στο δεξί χέρι του Ισπανού
Νέα 04/06/2014 - 11:45

Ο αναβάτης της Repsol Honda Dani Pedrosa, έκανε νέες εξετάσεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης - Quiron Dexeus - για να αξιολογηθεί η κατάσταση του δεξιού του χεριού.

 

Ο Pedrosa είχε υποβληθεί σε επέμβαση για να μειώσει τα συμπτώματα του arm pump, μετά τον αγώνα στην Jerez όπου πήρε την τρίτη θέση, σχεδόν ένα μήνα πριν. Στους δυο αγώνες που ακολούθησαν - σε Le Mans και Mugello - ο Ισπανός δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

 

Μετά και τις νέες εξετάσεις, οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και ειδική προετοιμασία για να είναι έτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα του στην Βαρκελώνη, σε περίπου εννέα ημέρες.

 

Το πρήξιμο στο χέρι του Pedrosa δεν έχει υποχωρήσει μετά το χειρουργείο, μιας και ο άσος της Honda δεν έχει καταφέρει να το ξεκουράσει αρκετά. «Πρέπει να χρησιμοποιούμε την κάθε ώρα της ημέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», σχολίασε ο Dani Pedrosa.

 

«Πονούσα στο Mugello. Ο αγώνας φαινόταν πολύ μεγάλος, καθώς η πίστα είναι πολύ απαιτητική με συνεχείς εναλλαγές. Έτσι, με δεδομένη την κατάστασή μου, η τέταρτη θέση δεν φαντάζει τόσο άσχημη».

 

«Βλέποντας τη μάχη των Marc και Jorge, πρώτα-πρώτα θέλω να τους συγχαρώ, αλλά θέλω και να επιστρέψω στο 100% της φυσικής μου κατάστασης ώστε να είμαι κι εγώ μαζί τους στις μάχες για τη νίκη. Στο Montmelo θα πιέσω για να είμαι εκεί».

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ: Στο βάθρο ο Πίππος - 4ος ο Παπασταύρου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα