• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Καλή η πίστα
... αλλά η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική!
Νέα 11/06/2014 - 10:55

Ο Dani Pedrosa ελπίζει ότι η δυνατή του παράδοση στην Καταλονία, σε συνδυασμό με το χέρι του που αναρρώνει καλά, θα τον βοηθήσουν να βάλει τέρμα στο σερί του ομόσταυλού του στο φετινό Πρωτάθλημα.

 

Ο Marquez είναι αήττητος φέτος τόσο στις κατατακτήριες δοκιμές, όσο και στους έξι πρώτους αγώνες, όμως συγκεκριμένα στην πίστα της Βαρκελώνης έχει μόλις μια νίκη στο παρελθόν, στα 125cc!

 

Αντίθετα ο Dani Pedrosa έχει κερδίσει μέσα στην Καταλονία και στις τρεις κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κατέχει το ρεκόρ πίστας και τον ταχύτερο γύρο εκεί, ενώ πέρυσι ήταν δεύτερος και πολύ κοντά στον νικητή Jorge Lorenzo, με τον Marquez να αρκείται στην τρίτη θέση.

 

«Το Mugello ήταν πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι περίμενα και το χέρι μου δεν ήταν ακόμα 100% καλά», σχολίασε ο Dani, ο οποίος τον Μάιο είχε εγχειριστεί για arm pump.

 

«Μετά τον αγώνα με εξέτασε ο Dr. Mir και μου επιβεβαίωσε ότι η διαδικασία της ανάρρωσης πάει καλά. Ελπίζω αυτό το Σ/Κ να έχει γιατρευτεί και να παλέψω για την πρώτη θέση. Όπως πάντα ανυπομονώ για το Montmelo, η πίστα είναι καλή αλλά η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική!»

 

«Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά κι ελπίζω να δουλέψει καλά και η μοτοσυκλέτα εκεί. Καθώς το μεγαλύτερο διάστημα το περνάς πλαγιάζοντας, ένα πολύ καλό set-up θα αποτελέσει τεράστιο πλεονέκτημα».

 

Ο Marc Marquez έχει ήδη υπογράψει καινούργιο διετές συμβόλαιο με το HRC, όχι όμως και ο Dani Pedrosa. «Πρώτη μου επιλογή είναι η Honda. Είμαι εδώ όλη μου την καριέρα και επειδή σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, θα μιλήσουμε πρώτα μεταξύ μας. Δεν έχει τεθεί καν το ζήτημα, αλλά η Honda θα είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή», σχολίασε.

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Θα δοκιμάσει να επιστρέψει!

« Προηγούμενο άρθρο

Honda: Θα φτάσει τις 100 νίκες;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα