• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Έξτρα κίνητρο!
Ελπίζω να προσφέρω ωραίο θέαμα σ’ όλους!
Νέα 11/06/2014 - 10:56

Ο Marc Marquez φτάνει στο GP της Καταλονίας, έχοντας το απόλυτο τόσο στις κατατακτήριες δοκιμές, όσο και στους πρώτους έξι αγώνες της φετινής αγωνιστικής σεζόν!

 

Αν μάλιστα ο νεαρός αναβάτης κατορθώσει και κερδίσει στην Βαρκελώνη αυτή την Κυριακή, θα γίνει ο νεαρότερος σε ηλικία αναβάτης - 21 χρονών και 118 ημερών - που θα μετρά εφτά συνεχόμενες νίκες στη μεγάλη κατηγορία!

 

Ένα ρεκόρ που θα πάρει από τον καλό του φίλο Valentino Rossi, ο οποίος είναι δεύτερος αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία, 53 βαθμούς πίσω από τον Marquez.

 

Ο 21χρονος άσος είχε τερματίσει τρίτος στην Βαρκελώνη πέρυσι, αλλά έρχεται στο φετινό αγώνα με ανανεωμένη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του, μετά από την επικράτησή του στη σπουδαία μάχη που είχε με τον Lorenzo στο Mugello.

 

«Πραγματικά την ευχαριστήθηκα τη μάχη στο Mugello! Τώρα πάμε στο Montmelo, στο σπίτι μας, σε μια πίστα που δεν το έχω διασκεδάσει τόσο πολύ στο παρελθόν. Πάντως η δομή της είναι καλή και με τον ένα επιπλέον χρόνο εμπειρίας, ελπίζω η κατάσταση ν’ αλλάξει φέτος».

 

«Οι οπαδοί και το fan club μου θα δώσουν το παρόν για να μας υποστηρίξουν και αυτό μου δίνει έξτρα κίνητρο. Ελπίζω λοιπόν να τους ανταμείψω με ένα καλό σόου!»

 

Η μοναδική φορά που ο Marquez έχει κερδίσει στο Montmelo, ήταν το 2010 στα 125cc. Η πίστα της Βαρκελώνης είναι η τέταρτη ισπανική πίστα του ημερολογίου, αλλά και η πιο κοντινή στα σπίτια των Marquez, Pedrosa και Lorenzo.

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Δύσκολο το Montmelo

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Sepang: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα