• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Φανταστική η Καταλονία!
Θα δώσω τα πάντα από τα πρώτα ελεύθερα!
Νέα 12/06/2014 - 10:05

Ο Valentino Rossi δήλωσε ότι θα κάνει «...τα πάντα» για να παλέψει με τους Ισπανούς αντιπάλους του, που αγωνίζονται εντός έδρας αυτό το Σ/Κ στην πίστα της Καταλονίας.

 

Στον προηγούμενο γύρο του Mugello, ο δέκατος στη σχάρα εκκίνησης Rossi έκανε καλό αγώνα και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση, ξεπερνώντας - με τους 16 βαθμούς που πήρε - τον Dani Pedrosa στη βαθμολογία!

 

Πάντως, ο Ιταλός σούπερ σταρ είναι πίσω 53 βαθμούς από τον ανίκητο φέτος Marc Marquez, ο οποίος ετοιμάζεται να πανηγυρίσει τη νίκη μέσα στο Montmelo, τέσσερα χρόνια μετά τη μοναδική φορά που έχει επικρατήσει εκεί (125cc).

 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που πάμε στην Βαρκελώνη, ειδικά μετά από ένα καλό Σ/Κ στο Mugello, όπου και είχαμε δυο Yamaha στο βάθρο», δήλωσε ο Vale, ο οποίος για δεύτερη φορά φέτος τερμάτιζε πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

«Πραγματικά μ’ αρέσει πολύ το GP της Καταλονίας. Είναι πολύ ωραία πίστα, φανταστική! Ξέρω ότι για να παλέψω με τους Jorge και Marc, θα πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό από τα πρώτα ελεύθερα, για να είμαι δυνατός την Κυριακή».

 

«Θα δώσω τα πάντα για να προσπαθήσω να τερματίσω και πάλι μπροστά τους. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που δουλεύουμε στη μοτοσυκλέτα. Ξέρω ότι μπορούμε ακόμα περισσότερα. Οι μηχανικοί έχουν μεγάλο κίνητρο και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που θέλω να ξεκινήσει το Σ/Κ στην Βαρκελώνη».

 

Ο Valentino Rossi είναι ο πιο επιτυχημένος αναβάτης στην Καταλονία, μετρώντας έξι συνολικά νίκες (500cc/MotoGP), αν και πέρυσι αρκέστηκε στην τέταρτη θέση, πίσω από τους Lorenzo, Pedrosa και Marquez.

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Δύσκολο το Montmelo

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Sepang: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα