• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διευρυμένο τεστ για την Ducati
Επιπλέον δυο ημέρες δοκιμών για τους κόκκινους
Νέα 12/06/2014 - 16:48

Την Δευτέρα, την επομένη του αγώνα στο Montmelo, θα διεξαχθεί το δεύτερο επίσημο τεστ της χρονιάς, με την Ducati ωστόσο να παραμένει στην ισπανική πίστα για δυο επιπλέον ημέρες.

 

Οι εργοστασιακοί αναβάτες της ομάδας, Andrea Dovizioso και Cal Crutchlow, μαζί με τον δοκιμαστή της ομάδας Michele Pirro, θα βρεθούν στην πίστα την Δευτέρα, μαζί με όλους τους αντιπάλους τους.

 

Την Τρίτη και την Τετάρτη όμως, ο Michele Pirro - ο οποίος θα αγωνιστεί ως έκτακτη συμμετοχή αυτό το Σ/Κ στην Βαρκελώνη - θα παραμείνει στην πίστα για να συνεχίσει το τεστ.

 

«Είναι ωραία που θα πάρω μέρος σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, στην Βαρκελώνη, σε μια πίστα που μ’ αρέσει και όπου πιστεύω ότι θα βρούμε τις συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε τη δουλειά μας», σχολίασε ο Pirro, ο οποίος ήταν ενδέκατος στον προηγούμενο αγώνα του Mugello.

 

«Θα μείνω εδώ για τρεις ημέρες δοκιμών μετά τον αγώνα κι έτσι θα χρησιμοποιήσουμε το Σ/Κ για να εξασφαλίσουμε μια καλή βάση και μετά θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας στο τριήμερο τεστ».

 

Επόμενο άρθρο »

A.Espargaro: Με ειδικά χρώματα στην Καταλονία

« Προηγούμενο άρθρο

Ψάχνει το επόμενο βήμα ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα