• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya ΕΔ1: Super A.Espargaro!
Άφησε πίσω του πάνω από εφτά δέκατα τους Lorenzo-Iannone-Rossi!
Νέα 13/06/2014 - 12:52

Ένας και να καίει! Κυριολεκτικά ένας καταπληκτικός γύρος στο 1:41.672δ στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας και πάλι στον Aleix Espargaro, με τον Ισπανό άσο να φορά τη μαλακή επιλογή ελαστικού και να είναι ο μόνος που έπεσε κάτω από το όριο του 1:42!

 

Ο εξαιρετικός χρόνος του Ισπανού, έριξε τον Jorge Lorenzo στη δεύτερη θέση και πάνω από εφτά δέκατα πίσω από τον A.Espargaro! Ο Lorenzo είχε αρκετούς γύρους στο 1:42, ενώ κράτησε τη δεύτερη θέση μπροστά από έναν πολύ καλό Iannone!

 

Ο Ιταλός άσος της Pramac - πάνω στην εργοστασιακή του μοτοσυκλέτα - εκμεταλλευόμενος το slipstreaming του Marquez στο γρήγορο γύρο του, κατάφερε να «γράψει» 1:42.411 και να μείνει μόλις 10 χιλιοστά πίσω από το χρόνο του Lorenzo, ενώ στη συνέχεια είχε μια μικρή έξοδο που οδήγησε σε πτώση!

 

Τέταρτος ο χαρούμενος Valentino Rossi, ο οποίος υπολείπεται μόλις 22 χιλιοστά από το χρόνο του ομόσταυλού του. Οι δυο αναβάτες της Movistar Yamaha σημείωσαν πολύ γρήγορα τους γρήγορους χρόνους και στη συνέχεια αναλώθηκαν στο να δοκιμάζουν διάφορες ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα τους.

 

Η Ισπανική κυριαρχία είναι έκδηλη στις πρώτες θέσεις, με έξι Ίβηρες μέσα στη δεκάδα, σε μια πίστα που φυσικά τη ξέρουν πάρα πολύ καλά! Ο Marquez στοχεύει να πάρει την έβδομη φετινή του νίκη, αλλά και 100ή της Honda, ωστόσο ο καιρός ενδέχεται να κάνει αρκετά πολύπλοκα τα πράγματα, με τη βροχή να είναι πιθανό να πέσει την ώρα του αγώνα της Κυριακής!

 

Η πρώτη Honda βρίσκεται στην πέμπτη (μόλις) θέση και δεν ανήκει σε κάποιον από τους δυο εργοστασιακούς αναβάτες του HRC! Ο Stefan Bradl είναι αυτός που οδηγεί τέσσερεις Honda στη σειρά! Πίσω του ακολουθεί το δίδυμο Pedrosa-Marquez με τον πρώτο να κερδίζει την ενδοοικογενειακή μάχη στις ΕΔ1! Ο πρώτος πέτυχε νέο ρεκόρ τελικής με 343,6 χλμ/ώρα.

 

Πάντως ο Marquez έχει μια πρωτόγνωρη, για τον ίδιο και τις δυνατότητές του, διαφορά πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Α.Espargaro! Στην όγδοη θέση είναι ο Alvaro Bautista, με τον πολύ καλό Yonny Hernandez να εκμεταλλεύεται το μαλακό ελαστικό της OPEN και να παίρνει θέση μέσα στη δεκάδα, μπροστά από τον Pol Espargaro!

 

Μουδιασμένο το ξεκίνημα της εργοστασιακής Ducati, με τους Andrea Dovizioso (11ος) και Cal Crutchlow (15ος) να μένουν έξω από τη δεκάδα των πρώτων και με διαφορές 1,7δ και 2,2δ από την κορυφή αντίστοιχα. Ο Nicky Hayden δοκίμασε το τραυματισμένο του χέρι και ολοκλήρωσε 15 γύρους, ενώ αργότερα θα γίνει γνωστό αν θα συνεχίσει. Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Michel Fabrizio συνεχίζει να αντικαθιστά τον τραυματία Danilo Petrucci της IodaRacing.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Έφυγε ο Άρης Σταθάκης

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα