• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto3 ΕΔ2: Την έκπληξη ο Ajo!
Έμεινε μπροστά από τους Jack Miller και I.Vinales
Νέα 13/06/2014 - 16:25

Η θερμοκρασία ανέβηκε αρκετά στην πίστα Montmelo της Βαρκελώνης - στον αέρα είχε φτάσει τους 32 και στην άσφαλτο άγγιζε τους 50 - δοκιμάζοντας τις αντοχές των αναβατών της μικρής κατηγορίας.

 

Στις ζέστες αυτές συνθήκες προσαρμόστηκε - κάτι που από μόνο του αποτελεί έκπληξη - ο Φινλανδός Niklas Ajo που κατάφερε να γράψει το όνομά του στην πρώτη θέση της λίστας με τους χρόνους (1:51.930).

 

Οι χρόνοι κατέβηκαν περισσότερο προς το τέλος των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Jack Miller και τον πολύ καλό στην Καταλονία Isaac Vinales, να ακολουθούν στις δυο επόμενες θέσεις. Η διαφορά τους από την κορυφή ήταν μόλις στα 15 χιλιοστά, ενώ τους ίδιους τους χώριζε μόλις ένα!

 

Δυο Ιταλοί κλείνουν την πρώτη πεντάδα, με τον Niccolo Antonelli να μένει μπροστά από τον Romano Fenati που το πρωί - σε καλύτερες συνθήκες - είχε γράψει τον πρώτο χρόνο. Στα δεύτερα ελεύθερα δεν κατάφερε να βελτιωθεί.

 

Πτώσεις είχαμε για τους Vazquez, Karel Hanika και Luca Grunwald ωστόσο κανείς τους δεν είχε κάτι το σοβαρό. Τη δεκάδα των πρώτων κλείνουν οι Alex Marquez, Enea Bastianini, Alex Rins, Efren Vazquez και ο Brad Binder. Η διαφορά του Θανάση Σίσση αυξήθηκε στο 1,8δ και εύλογα έπεσε θέσεις, από την 16η το πρωί στην 25η το απόγευμα.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Το MotoGP™ στον ΟΤΕ TV και την τριετία 2015-2017

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Moto2 ΕΔ1: 1ος με διαφορά ο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα