• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα ψηλά κερμπ προβληματίζουν τον Marquez
Πρέπει να προσπαθήσω να αλλάξω το στυλ μου
Νέα 13/06/2014 - 22:38

Ο Marc Marquez αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τα ψηλά κερμπ της πίστας της Καταλονίας και ως αποτέλεσμα πήρε την τέταρτη θέση, σήμερα πρώτη ημέρα του έβδομου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Βαρκελώνη.

 

Ο Marquez ήταν μόλις έβδομος στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, αλλά κατάφερε να βελτιωθεί το μεσημέρι και σκαρφάλωσε μερικές θέσεις. «Εδώ, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα με τα ψηλά κερμπ...».

 

«Όταν είμαι τόσο κοντά στο κερμπ, αναγκάζομαι να τραβήξω τον αγκώνα μου και δεν μ’ αρέσει καθόλου. Είναι όμως κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουν όλοι και πρέπει να προσπαθήσει κανείς να αλλάξει το στυλ του», σχολίασε ο 21χρονος άσος.

 

«Το πρωί σήμερα ξεκινήσαμε με το βασικό set-up και για κάποιον λόγο ένοιωθα διαφορετικά. Το απόγευμα όμως κάναμε μια μικρή αλλαγή και αυτό ίσως έκανε τη διαφορά. Φυσικά είναι δύσκολο να έχει κανείς την τέλεια μοτοσυκλέτα».

 

«Στο Mugello ήταν σημαντικό να έχει πιο γρήγορη μοτοσυκλέτα, αλλά ενδεχομένως να έχανα λίγο σε σταθερότητα. Πρέπει να πιέσω λίγο ακόμα και είμαι έτοιμος να δουλέψω παραπάνω με τη μοτοσυκλέτα μου. Στα πρώτα ελεύθερα δυσκολεύτηκα, αλλά στα δεύτερα βελτιωθήκαμε κι έτσι έχουμε ξεκάθαρη κατεύθυνση για αύριο. Αυτό είναι που κρατάμε σήμερα».

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Θα κερδίσει αυτός...

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν είμαι χαρούμενος με το ρυθμό μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα