• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Οι χρόνοι στις 16:00
Πέρασε μπροστά ο Marquez!
Νέα 16/06/2014 - 17:17

Με τον Marc Marquez να έχει πάρει κεφάλι στη μάχη με το χρονόμετρο, φτάσαμε περίπου δυο ώρες πριν από τη λήξη του επίσημου τεστ στην πίστα Montmelo της Καταλονίας.

 

Ο Ισπανός άσος του HRC έχει πετύχει 1:41.184δ που είναι και ο καλύτερος χρόνος μέχρι στιγμής, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Jorge Lorenzo για περίπου τρία δέκατα. Ο Pol Espargaro δείχνει κεφάτος σήμερα κι έχει σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση, μόλις ένα δέκατο από την Yamaha του Lorenzo.

 

Επίσης πολύ καλός ο Stefan Bradl, ο μόνος από τους μπροστά χτες που είχε χρησιμοποιήσει το σκληρό μπροστινό ελαστικό, που του χάρισε την πέμπτη θέση. Ο Γερμανός σήμερα είναι στην τέταρτη θέση με 1:41.655δ.

 

Η καλύτερη Ducati είναι αυτή του Andrea Iannone που κλείνει την πεντάδα κι αφήνει εκτός τον Dani Pedrosa! Aleix Espargaro - δοκίμασε τελικά το νέο πλαίσιο - και Yonny Hernandez ακολουθούν, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι στο ένα χιλιοστό!

 

Τη δεκάδα κλείνουν οι Bradley Smith και ο Andrea Dovizioso. Ο Valentino Rossi έχει κάνει πολύ λιγότερους γύρους από τους κύριους αντιπάλους του, καθώς βγήκε αργά στην πίστα. Είναι 12ος και με διαφορά στο 1,3δ από την κορυφή. Σταθερά πάνω από τα τρία δευτερόλεπτα κυμαίνεται η διαφορά της εργοστασιακής Suzuki, με τον De Puniet να δοκιμάζει σήμερα το νέο κινητήρα της εταιρείας.

 

Βελτιωμένος ο Dominique Aegerter, καθώς οδηγεί για πρώτη φορά σήμερα μοτοσυκλέτα MotoGP, καταφέρνει να αφήνει τελευταίο τον Broc Parkes!

 

Επόμενο άρθρο »

H Honda πανηγυρίζει την 100η νίκη της!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Το βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα