• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν θα συνεχιστεί για πάντα!
Θα σταματήσει το σερί των νικών του στο Assen;
Νέα 24/06/2014 - 14:32

Ο Marc Marquez συνεχίζει να κρατά χαμηλό προφίλ, παρά τη μεγαλειώδη κυριαρχία του τη φετινή αγωνιστική σεζόν του MotoGP και υπογραμμίζει ότι οι επιτυχίες μέσα στις πίστες δεν μπορούν να κρατήσουν για πάντα.

 

Ο 21χρονος Ισπανός έκανε την έβδομη συνεχόμενη νίκη του φέτος στην Καταλονία, σ’ έναν αγώνα διαφήμιση για το άθλημα!

 

Παρά το γεγονός ότι το σερί των συνεχόμενων pole positions έλαβε τέλος για τον Marquez στην πίστα της Καταλονίας, εν τούτοις ο οδηγός του HRC κατάφερε να κερδίσει μια φανταστική μάχη στον αγώνα, απέναντι στους Dani Pedrosa, Valentino Rossi και Jorge Lorenzo.

 

«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα!», ξεκαθάρισε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής!

 

«Μ’ αρέσει πολύ το Assen και είχα μερικά καλά αποτελέσματα εκεί, στις μικρότερες κατηγορίες. Πέρυσι πήραμε τη δεύτερη θέση εδώ, στην πρώτη μας επίσκεψη στην πίστα με μοτοσυκλέτα MotoGP».

 

«Ο καιρός στο Assen είναι πάντα απρόβλεπτος κι έτσι, όπως πάντα, θα δουλέψουμε σκληρά από την πρώτη κιόλας διαδικασία για να βρούμε ένα καλό set-up», πρόσθεσε ο Marquez, ο οποίος είναι 58 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Valentino Rossi!

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ: Ο 3ος Αγώνας στα Μέγαρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Μηδενική πρόοδος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα