• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Χαίρομαι που επέστρεψα!
Γεμάτος εμπιστοσύνη φτάνει στο Assen ο Ισπανός!
Νέα 25/06/2014 - 11:58

Έχοντας παλέψει για τη νίκη για πρώτη φορά φέτος στο γύρο της Καταλονίας, ο Dani Pedrosa ελπίζει να είναι «... ακόμα πιο έτοιμος» στον επόμενο αγώνα του Assen.

 

Ο Dani είναι ο πρώτος που σπάει το σερί των εφτά συνεχόμενων pole positions (μαζί με αυτή της Βαλένθια πέρυσι) του Marc Marquez και μετά τη σπουδαία του εμφάνιση στο Montmelo, ευελπιστεί ότι θα γίνει και ο πρώτος που θα σταματήσει το νικηφόρο σερί του ομόσταυλού του στους αγώνες.

 

«Χαίρομαι που επέστρεψα και πάλι στην κορυφή», σχολίασε ο Pedrosa. «Ήταν τόσο ωραίο να παρακολουθείς μια τόσο δυνατή μάχη ανάμεσα στους τέσσερείς μας! Ο κάθε ένας έκανε φοβερές κινήσεις. Πραγματικά συναρπαστικός αγώνας. Φυσικά και εύχομαι να έχουμε τέτοιους αγώνες κάθε Σ/Κ!».

 

Ο Dani Pedrosa - κατά κοινή ομολογία των περισσοτέρων αναβατών στην Βαρκελώνη - ήταν λίγο ταχύτερος από τον Marquez και αυτή την εβδομάδα στην Ολλανδία, θέλει να κάνει ένα βήμα πιο μπροστά.

 

«Αυτή τη φορά, ίσως πριν τον τελευταίο γύρο, να δοκιμάσω να αλλάξω τη στρατηγική μου. Βέβαια, ο τελευταίος γύρος είναι ο τελευταίος και δεν κάνεις στην πραγματικότητα σχέδια! Απλά πιέζεις όσο πάει!».

 

Ο Pedrosa είχε τερματίσει δεύτερος στο Τέξας και στην Αργεντινή φέτος, ωστόσο σε κανέναν από τους προαναφερθέντες αγώνες δεν απείλησε τον Marquez. Ως εκ τούτου, η εμφάνισή του στην Καταλονία ήταν η καλύτερη φετινή του!

 

«Ανυπομονώ να πάμε στο Assen, όπου ελπίζω να είμαι ακόμα πιο έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Πέρυσι δεν έκανα καλή εμφάνιση εκεί κι έτσι φέτος ελπίζω να είμαι βελτιωμένος», πρόσθεσε ο αναβάτης του HRC, ο οποίος πήρε την πρώτη του νίκη στα GP στο Assen - το 2002 στα 125cc - αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

«Ο καιρός είναι λίγο περίεργος κι έτσι πρέπει να εκμεταλλευτούμε όσο χρόνο στο στεγνό έχουμε. Μ’ αρέσει η πίστα, αλλά είναι πολύ σημαντικό να βρείς καλό set-up κι αίσθηση με τα ελαστικά, καθώς οι γρήγορες στροφές είναι λίγες», τόνισε.

 

Ο Pedrosa - ο οποίος δεν έχει υπογράψει ακόμα την ανανέωσή του με το HRC - είναι τρίτος στη βαθμολογία, 63 βαθμούς πίσω από τον Marquez και πέντε πίσω από τον Rossi.

 

Επόμενο άρθρο »

OTE TV: το διαφημιστικό του Άσσεν

« Προηγούμενο άρθρο

Με «πολύ αισιοδοξία» στο Assen ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα