• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Θέλω εργοστασιακή το 2015!
Ένα είναι σίγουρο, θέλω εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του χρόνου!
Νέα 25/06/2014 - 13:55

Ο Aleix Espargaro ελπίζει ότι η ομάδα του - NGM Forward Racing - θα καταφέρει να εξασφαλίσει μια εργοστασιακή YZR-M1 του χρόνου, όπως αυτή που έχουν στη διάθεσή τους ο Bradley Smith και ο αδερφός του Pol, στην Tech 3.

 

Βέβαια, πρέπει να πούμε ότι μια τέτοια κίνηση - προς απογοήτευση του Ισπανού άσου - είναι μάλλον απίθανο να συμβεί, με δεδομένη την απροθυμία της Yamaha να αυξήσει τις επίσημες συμμετοχές της στο grid του Πρωταθλήματος.

 

Ο γιαπωνέζος κατασκευαστής δεν έχει παρεκκλίνει ποτέ από τις τέσσερεις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες που έχει στη σχάρα εκκίνησης, αν και φέτος έχει μισθώσει κινητήρα και πλαίσιο στην Forward Racing, για τη νέα υποκατηγορία OPEN.

 

Πάντως ο Aleix Espargaro φαίνεται αποφασισμένος να βρεθεί σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του χρόνου, δηλώνοντας: «Μιλάμε με αρκετές ομάδες, ωστόσο μένουμε προσηλωμένοι στη φετινή μου μοτοσυκλέτα, διότι τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλω».

 

«Αν παρουσιάζομαι δυνατός με αυτή τη μοτοσυκλέτα, τότε αυξάνω τις πιθανότητές μου να είμαι με εργοστασιακή», πρόσθεσε ο Aleix, ο οποίος πριν λίγους μήνες μιλούσε ακόμα και για βάθρο, πάνω στην OPEN μοτοσυκλέτα του.

 

«Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω μια εργοστασιακή Yamaha στην Forward. Ίσως ο Herve Poncharal (σ.σ. ιδιοκτήτης της Tech 3) να θέλει να έχει του χρόνου μια OPEN και μια εργοστασιακή Yamaha. Δεν το πιστεύω, αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα».

 

«Μπορεί, από την άλλη, αν στη Yamaha είναι ευχαριστημένοι από εμένα και την ομάδα, να μου δώσουν την επιλογή μιας Μ1 στην Forward. Πάντως, ένα πράγμα είναι απολύτως ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή, θέλω εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του χρόνου και πρώτη μου επιλογή είναι να μείνω με την Yamaha».

 

Οι σειρήνες της Suzuki ηχούν και στα αυτιά του Aleix Espargaro, με τον Ισπανό να παραδέχεται ότι έχει δεχτεί κρούση από τους ανθρώπους της για να είναι ο ένας εκ των δυο αναβατών της νέας της πρωτότυπης μοτοσυκλέτας. «Προφανώς και η Suzuki είναι καλή επιλογή, διότι είναι εργοστάσιο, αλλά θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια», πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Προβλήματα με τα Μέγαρα αύριο!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Η συνέντευξη Τύπου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα