• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η LCR θέλει να κρατήσει τον Bradl!
Το HRC όμως είναι απογοητευμένο από τον Γερμανό
Νέα 25/06/2014 - 18:08

Το μέλλον του Stefan Bradl δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, αν και το αφεντικό της LCR Honda, ο Lucio Cecchinello, θέλει να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Γερμανού άσου.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 (2011) έχει καταφέρει να πάρει μόλις ένα βάθρο σε 51 GP στη μεγάλη κατηγορία, ενώ και η φετινή του παρουσία δεν είναι αυτή που περίμενε το HRC. Ο Γερμανός έχει πάρει την τέταρτη θέση στο Τέξας, που είναι και η καλύτερή του φέτος, ενώ έχει μπει στην πεντάδα σε Αργεντινή και Καταλονία.

 

«Περιμέναμε περισσότερα από τον Stefan φέτος, αλλά ήταν και άτυχος κι έτσι θεωρώ ότι πρέπει να περιμένουμε μερικούς αγώνες ακόμα», σχολίασε ο Cecchinello. «Απ’ ότι βλέπω από τα δεδομένα, ο Stefan είναι γρήγορος και του αξίζει να παραμείνει μαζί μας».

 

«Θα ήθελα να τον κρατήσω, αλλά η απόδοσή του δεν τους ικανοποιεί (σ.σ. το HRC εννοεί) κι έτσι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον». Στη συνέχεια απέρριψε τις φήμες που θέλουν το HRC να του έχει πει ότι θέλει να αντικαταστήσει τον Γερμανό πιλότο.

 

«Μου έχουν πει ότι μέχρι στιγμής, δεν θέλουν να σχεδιάσουν κάτι για το μέλλον. ΤΟ HRC γνωρίζει ότι οι τέσσερεις μπροστά είναι πολύ δυνατοί. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτοί έχουν κερδίσει το 99% των αγώνων την τελευταία δεκαετία. Περίμεναν όμως από τον Bradl να είναι πέμπτος και κοντά τους. Όχι 30 δευτερόλεπτα πίσω».

 

Τέλος, ο Cecchinello αρνήθηκε ότι έχει επαφές με τους Tito Rabat και Maverick Vinales, ως πιθανούς αντικαταστάτες του Γερμανού. «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν οδηγό και είναι πολύ νωρίς για να σχεδιάζει κανείς από τώρα την επόμενη χρονιά», τόνισε.

 

Επόμενο άρθρο »

Assen: Η συνέντευξη Τύπου!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Φέτος είμαι δυνατός παντού!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα