• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3 ΕΔ1: Νέο απόλυτο χρόνο από Miller!
Πίσω του ο Vinales και ο Vazquez, που έσπασε το ρεκόρ τελικής!
Νέα 26/06/2014 - 12:21

Πολύ δυνατό το ξεκίνημα του Jack Miller στο όγδοο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με τον Αυστραλό να γράφει νέο απόλυτο ρεκόρ και να αφήνει αρκετά πίσω του τον ανταγωνισμό στην μικρή πίστα του Assen.

 

Ο Αυστραλός ήταν και ο μόνος που έπεσε κάτω από το 1:43, με τον Isaac Vinales να γράφει το δεύτερο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Efren Vazquez.

 

Ο τελευταίος - που κατέρριψε το ρεκόρ ταχύτητας - ήταν στην τρίτη θέση, αλλά και πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Miller. Ο νικητής της Καταλονίας, Alex Marquez, πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Brad Binder.

 

Ο τελευταίος ήταν η καλύτερη Mahindra, σε μια πίστα που ευνοεί τις μοτοσυκλέτες αυτές. Άλλωστε, μέχρι το σημερινό εκπληκτικό χρόνο του Jack Miller, η Mahindra κρατούσε τον απόλυτο χρόνο και το ρεκόρ πίστας στην Ολλανδία. Αν δεν βρέξει το Σάββατο, αναμένουμε να σπάσει κι αυτό.

 

Χαρούμενοι ήταν οι Philipp Oettl και Danny Kent που πλασαρίστηκαν στη δεκάδα, μπροστά από τον μέτριο Alex Rins που ήταν 1,1δ πίσω από την κορυφή. Ο Ολλανδός Iwema εκμεταλλεύτηκε το οικείο περιβάλλον και ανέβηκε ως την ένατη θέση.

 

Δέκατος ο Niklas Ajo, ο οδηγός που στον προηγούμενο γύρο της Καταλονίας, στον αγώνα, έκανε το σώσιμο της δεκαετίας (τουλάχιστον)! Δύσκολη αρχή για τους δυο αναβάτες του Valentino Rossi, με τον Fenati να είναι 13ος και τον Bagnaia 28ος.

 

Ο Enea Bastianini που εντυπωσίασε με τη δεύτερη θέση του στην Καταλονία, έμεινε στην 17η θέση σήμερα, κάτω από το χρόνο του Θανάση Σίσση (15ος), ο οποίος σε μια πίστα που ταιριάζει στην Mahindra έχει τη δυνατότητα να πάρει τους πρώτους του βαθμούς!

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Assen ΕΔ1: Κυριάρχησαν οι αφοί Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Η συνέντευξη Τύπου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα