• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ακόμα μια 6η θέση για τον Iannone!
Όταν βρήκα ρυθμό, ήμουν στο επίπεδο του Dovizioso!
Νέα 30/06/2014 - 16:10

Ο Andrea Iannone οδήγησε ήρεμα κι έξυπνα στο GP του Assen, καταφέρνοντας να πάρει ακόμα μια έκτη θέση στο φετινό Πρωτάθλημα! Είναι η καλύτερη θέση που έχει καταφέρει να πάρει φέτος, κάτι που πέτυχε για πρώτη φορά στο γύρο της Αργεντινής.

 

Ο Iannone βγήκε στην πίστα με τα βρόχινα ελαστικά και διατήρησε καλό ρυθμό, χάνοντας μόνο μια θέση στην αρχή του αγώνα. Στο δεύτερο γύρο σταμάτησε να βρέχει και ο Iannone αποφάσισε να επιστρέψει στο γκαράζ του και να αλλάξει σε σλικ.

 

Επέστρεψε στην πίστα στη μέση περίπου και καταφέρνοντας να προσπεράσει μερικούς αντιπάλους του, ισοφάρισε την καλύτερή του παρουσία μέχρι στιγμής σε αγώνα (φέτος).

 

«Ήταν δύσκολα τα πράγματα. Δεν ήξερες τι να αποφασίσεις, αν θα βγεις με βρόχινα ή σλικ ελαστικά. Πάντως σε σχέση με πέρυσι ήμουν καλύτερος, παρά τις συνθήκες. Κρίμα όμως που μου πήρε λίγο, προτού βρω καλό ρυθμό».

 

«Πιστεύω ότι θα τερμάτιζα τον αγώνα σε καλύτερη θέση. Όταν βρήκα τον καλό μου ρυθμό, ήμουν στα ίδια επίπεδα περίπου όπως ο Andrea Dovizioso. Είμαι πάντως χαρούμενος για την έκτη θέση μου, που είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα», σχολίασε.

 

Επόμενο άρθρο »

Red Bull X-Fighters!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Αν αλλάξουμε τη μοτοσυκλέτα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα