• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Κράτησα τη ψυχραιμία μου!
Και λίγο-λίγο βελτιωνόμασταν!
Νέα 12/07/2014 - 22:11

Ο Marc Marquez πετυχαίνοντας φανταστικό χρόνο κάτω από 1:21 στην πίστα του Sachsenring - ο μόνος που καταφέρνει κάτι τέτοιο - έδειξε στους αντιπάλους του ότι έχει το πάνω χέρι για τον αυριανό αγώνα!

 

Ο Ισπανός θέλει να αυξήσει το σερί του στις εννέα συνεχόμενες νίκες και η pole position θα τον βοηθήσει να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Το Σ/Κ σημαδεύτηκε από τη χτεσινή μου πτώση, αλλά κράτησα τη ψυχραιμία μου και λίγο-λίγο βελτιωνόμασταν».

 

«Ένοιωθα καλά το απόγευμα χτες και πιο πολύ σήμερα το πρωί. Στους λίγους γύρους που κάναμε στα τέταρτα ελεύθερα, είδα ότι είχα καλό ρυθμό και μπορούσα να χτυπήσω την pole position», σχολίασε ο Marquez.

 

«Με το πρώτο ελαστικό δεν ένοιωθα πολύ καλά, αλλά είχα πολύ καλή αίσθηση με το δεύτερο. Είδα ότι η πίστα είχε καλό κράτημα (σ.σ. νωρίτερα στις ΕΔ4 είχε βρέξει) και αποφάσισα να πιέσω περισσότερο κι έκανα έναν καλό γύρο».

 

«Ξεκινώντας από την pole position είναι πολύ σημαντικό για τον αυριανό αγώνα, διότι σ’ αυτή την πίστα είναι δύσκολο να κάνεις προσπεράσεις», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Ισπανός, που πήρε την έβδομη φετινή του pole position, έχοντας χάσει στις κατατακτήριες της Καταλονίας και του Assen.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Κάτι δεν πήγαινε καλά!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto2: Παρθενική pole για Aegerter!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα