• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποκαλύφθηκε η Honda CB300F
Επίσημες εικόνες της νέας γυμνής μοτοσυκλέτας
Νέα Αγοράς 14/07/2014 - 14:26

Η Honda αποκάλυψε τη νέα CB300F, μια γυμνή έκδοση της CBR300R, Το νέο μοντέλο χρησιμοποιεί το μονοκύλινδρο μοτέρ της CBR300R, στα 286cc δηλαδή και θα αποδίδει περίπου 30,4 άλογα. Περισσότερη δύναμη λοιπόν, που είναι ένα σημαντικό ατού για μοτοσυκλέτες αυτής της κατηγορίας.

 

Να σημειώσουμε ότι τα αποκαλυπτήρια έγιναν από την Honda Αμερικής, εκεί όπου αναμένεται να ξεκινήσει να πωλείται από το φθινόπωρο. Το αμερικάνικο site γράφει τα εξής:

 

«Αυτή η ελαφριά κι εύκολη στην οδήγηση γυμνή μοτοσυκλέτα, προσφέρει άφθονη διασκέδαση στους μοτοσυκλετιστές, είτε στους νέους είτε στους πιο έμπειρους. Με το νέο μοτέρ στα 300cc, η CB300F έχει την απαραίτητη σπιρτάδα και συνοδεύει ιδανικά την πολύπλευρη προσωπικότητά της».

 

«Είτε κάνετε απλά τη βόλτα σας, είτε τις δουλειές σας στην πόλη, είτε πηγαίνετε μια εκδρομή το Σ/Κ, η άνεση, η εκπληκτική αίσθηση οδήγησης και το εύρος της δύναμης του μοτέρ, κάνουν την κάθε βόλτα απολαυστική».

 

«Παράλληλα, χάρη στην οικονομική της τιμή, μπορείτε να προσθέσετε κάποια επιπλέον αξεσουάρ, δίνοντάς της τη δική σας πινελιά και ιδιαιτερότητα. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε μια χαμηλότερη και πιο στενή σέλα, που θα εξυπηρετήσει άτομα μικρότερου αναστήματος».

 

Επόμενο άρθρο »

Η Moto Guzzi παρουσιάζει τη νέα σειρά V7

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα τιμή για το GTS 250i F4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα