• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez για την RC213V του 2015
Έπεσε πάλι ο 21χρονος τη χτεσινή ημέρα!
Νέα 17/07/2014 - 09:42

Μετά τον άστατο καιρό της πρώτης ημέρας, οι αναβάτες της Repsol Honda είχαν ολόκληρη τη δεύτερη ημέρα στη διάθεσή τους για να δοκιμάσουν τη νέα μοτοσυκλέτα του 2015.

 

Ο Marc Marquez βγήκε με την RC213V του 2015 λίγο μετά το μεσημεριανό διάλειμμα και δήλωσε ικανοποιημένος με την καινούργια μοτοσυκλέτα. Συνολικά ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε 53 γύρους με την τωρινή του μοτοσυκλέτα (είχε μια πτώση στην 5) και 20 με αυτή της νέας χρονιάς.

 

«Η δεύτερη ημέρα μας πήγε καλά, αν και τα επίπεδα πρόσφυσης δεν ήταν όπως θα τα θέλαμε για να βγάλουμε εις πέρας το σχεδιασμό μας. Κάθε φορά που θέλαμε να πάμε λίγο πιο γρήγορα για να πλησιάσουμε στο όριο, ήταν επικίνδυνα, ενώ είχα ακόμα μια πτώση όταν το μπροστινό έχασε πρόσφυση», σχολίασε ο Marc.

 

«Κατά τη διάρκεια της ημέρας καταφέραμε να οδηγήσουμε και τη νέα μοτοσυκλέτα και οι πρώτες μας εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Προφανώς υπάρχουν κάποια θετικά και κάποια όχι τόσο θετικά, αλλά η πρώτη μας εντύπωση ήταν ικανοποιητική. Κάναμε χρόνους με την καινούργια μοτοσυκλέτα, παρόμοιους με αυτούς της τωρινής κι έτσι είμαστε αρκετά χαρούμενοι».

 

Επόμενο άρθρο »

Εγχείριση ο Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Το δίδυμο του HRC στις RC213V του 2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα