• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto3 ΕΔ1: Καλό ξεκίνημα για Miller
Δεύτερος ο Vinales, έκπληξη ο Grunwald, 12ος ο Σίσσης!
Νέα 08/08/2014 - 18:38

Τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά – για τη μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος – ολοκληρώθηκαν στην πίστα της Indianapolis, με τον Jack Miller να παίρνει την πρώτη θέση.

Τα πρώτα λεπτά ήταν δύσκολα για τους αναβάτες, οι οποίοι είχαν να αντιμεετωπίσουν μια υγρή σε πολλά σημεία πίστα. Στη συνέχεια η κατάσταση βελτιώθηκε και προς το τέλος οι συνθήκες ήταν πολύ καλύτερες, όπως μαρτυρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι τότε έκαναν τους καλύτερούς τους χρόνους.

Στη δεύτερη θέση ο Isaac Vinales, μπροστά από τον πολύ καλό Alessandro Tonucci, με τους δυο τους να είναι και οι μόνοι που έμειναν στο δευτερόλεπτο πίσω από τον πρωτοπόρο. Την έκπληξη έκανε ο Luca Grunwald, με τον Γερμανό να φέρνει τη μοτοσυκλέτα του στην τέταρτη θέση!

Την πεντάδα έκλεισε ο Efren Vazquez, μόλις 55 χιλιοστά μπροστά από τον Eric Granado. Πολύ καλή παρουσία είχε ο «δικός μας» Θανάσης Σίσσης, ο οποίος ολοκλήρωσε 12ος, ενώ δέκα λεπτά πριν το τέλος είχε καταφέρει να βρεθεί τρίτος, μερικά μόλις χιλιοστά πίσω από τον πρώτο.

Αντίθετα δύσκολο πρωϊνό (ώρα Αμερικής), είχε το δίδυμο της ομάδας του Valentino Rossi. Τόσο ο Romano Fenati, όσο και ο Francesco Bagnaia αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα και ο μεν πρώτος έμεινε μόλις 29ος, ενώ ο δεύτερος δεν κατάφερε να πιάσει καν το 107% του πρώτου!

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

Επόμενο άρθρο »

Indy ΕΔ1: Δυνατός ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Cecchinello για τον Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα