• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy ΕΔ2: Πέρασε πρώτος ο Marquez!
Πολύ κοντά του ο εξαιρετικός Andrea Iannone!
Νέα 08/08/2014 - 23:16

Ο Marc Marquez πέρασε στην πρώτη θέση, κατά τη διάρκεια των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών που ολοκληρώθηκαν νωρίτερα στην πίστα της Indianapolis.

Ο Ισπανός, που σύμφωνα με δηλώσεις του χαρακτήρισε τη νέα μορφή της πίστας πιο δύσκολη για τη μοτοσυκλέτα του, βρήκε γρήγορα τον τρόπο να ξεπεράσει τις δυσκολίες από τις ΕΔ1 και όντας ο μόνος που έπεσε κάτω από το 1:33, έδειξε ξεκάθαρα τις διαθέσεις του για την Κυριακή.

Εξαιρετική παρουσία είχε και ο Andrea Dovizioso, ο οποίος κατάφερε να σημειώσει το δεύτερο καλύτερο χρόνο, μόλις δυο δέκατα κάτω από το χρόνο του εργοστασιακού του αντιπάλου! Στην τρίτη θέση ο Jorge Lorenzo, μόλις 8 χιλιοστά μπροστά από τον Andrea Dovizioso.

Την πεντάδα έκλεισε ο Dani Pedrosa που βελτιώθηκε πολύ σε σχέση με τον πρωινό (ώρα Αμερικής) χρόνο του. Ο Stefan Bradl έμεινε κοντά στις πρώτες θέσεις - ολοκλήρωσε έκτος - ενώ αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Yonny Hernandez!

Ο Κολομβιανός σκαρφάλωσε ως και την τρίτη θέση, για να υποχωρήσει στη συνέχεια στην έβδομη, κάνοντας καταπληκτικό χρόνο με δεδομένο ότι οδηγά την περσινή μοτοσυκλέτα της Ducati! Θέση στη δεκάδα πήρε και ο Aleix Espargaro αλλά και ο Valentino Rossi, ο οποίος αν και βελτίωσε το χρόνο του, υποχώρησε στην ένατη θέση στις ΕΔ2. Δέκατος ήταν ο Bradley Smith.

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto3 ΕΔ1: «Έκλεψε» την πρωτιά ο Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto2 ΕΔ1: O Rabat στην πρώτη θέση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα