• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Εκκίνηση α λα Ron Haslam!
Επέστρεψε στο βάθρο της Indy μετά από 5 χρόνια!
Νέα 11/08/2014 - 00:12

Ο Valentino Rossi ήταν αρκετά χαρούμενος με την παρουσία του στον αγώνα της Indianapolis, σε μια πίστα που δεν του αρέσει και στην οποία δεν είχε ανάβει ποτέ στο βάθρο από το 2008, όταν και είχε κερδίσει τον αγώνα.

Ο Ιταλός σούπερ σταρ έκανε καταπληκτική εκκίνηση στον αγώνα και πάλεψε με τους Marquez και Lorenzo για τη νίκη, προτού υποχωρήσει στην τρίτη θέση, προσθέτοντας ακόμα ένα βάθρο στο ενεργητικό του.

«Έκανα μια φανταστική αρχή, όπως ο Ron Haslam στο παρελθόν, από τη δεύτερη σειρά! Ήξερα ότι ήταν σημαντικό να φτάσω τους πρώτους και στη συνέχεια το διασκέδασα στους πρώτους γύρους. Είχα καλό ρυθμό και οδηγούσα καλά», σχολίασε ο Vale.

«Προσπάθησα να μείνω μπροστά. Ήξερα ότι ο Marquez ήταν πιο γρήγορος. Με πέρασε και προσπάθησα να απαντήσω και να ανοίξω μια διαφορά και από τον Lorenzo, αλλά με έφτασε κι αυτός. Ήθελα να παλέψω πιο πολύ μαζί του, αλλά σήμερα ήταν πιο δυνατός σε δυο-τρία σημεία, όπου και έστριβε καλύτερα».

«Πάντως είμαι ικανοποιημένος με την καλή τρίτη θέση. Το διασκέδασα. Οδήγησα τον αγώνα και πάλεψα με τους Jorge και Marc , που είναι πάντα διασκεδαστικό. Άλλωστε αυτή η πίστα είναι μια από τις χειρότερες για εμένα κι έτσι το να επιστρέψω στο βάθρο μετά από πολλά χρόνια, είναι κάτι καλό».

Αντιθέτως το Brno, που ακολουθεί στο ημερολόγιο αγώνων, είναι μια από τις αγαπημένες πίστες του Valentino, που του φέρνει και πολύ ωραίες αναμνήσεις.

«Έκανα μερικούς καλούς αγώνες εκεί στο παρελθόν και είναι μια πίστα στην οποία κέρδισα τον πρώτο αγώνα της καριέρας μου! Αλλά τα τελευταία χρόνια δεν είμαι πολύ δυνατός, όπως και πέρυσι. Πρέπει να δουλέψω στο στυλ μου, να το βελτιώσω, να βρω καλύτερες γραμμές και να προσπαθήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε.

Επόμενο άρθρο »

Οχτώ νίκες απομένουν για τον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto2: Κράτησε τη ψυχραιμία του ο Kallio!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα