• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φωτό: Suzuki GSX-S1000
Η νέα γυμνή μοτοσυκλέτα από την Suzuki!
Νέα Αγοράς 12/08/2014 - 17:38

Όλα δείχνουν ότι οι φήμες που ακούστηκαν νωρίτερα μέσα στη χρονιά είναι αληθινές και η Suzuki GSX-S1000 θα κάνει το ντεμπούτο της προς το τέλος του 2014.

Το νέο μοντέλο βασίζεται στη πλατφόρμα της GSX-R1000 και θα έχει το ίδιο πλαίσιο και τον ίδιο τετρακύλινδρο κινητήρα, με τη θέση οδήγησης ωστόσο να είναι περισσότερο όρθια.

Απ’ ότι μπορούμε να διακρίνουμε από τη φωτογραφία, η GSX-S1000 συνεχίζει την πρόσφατη παράδοση των Ιαπώνων να παρουσιάζουν «επιθετικά» μοντέλα, ειδικά σ’ αυτή την κατηγορία, ενώ φαίνεται ότι η Suzuki επέλεξε να συνεχίσει τη συνεργασία της με την Brembo για τα φρένα του μοντέλου της.

Επιπρόσθετα, οι φήμες θέλουν το νέο μοντέλο να έχει ABS αλλά και traction control. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε την απόφαση του κατασκευαστή για το εύρος του κινητήρα και αν θα επιλέξει να έχει δύναμη στις μεσαίες στροφές - ακολουθώντας το παράδειγμα της BMW για την S1000R - ή θα βαδίσει στα χνάρια της EBR 1190SX, ένα μοντέλο που έχει την ίδια ροπή και την ίδια ιπποδύναμη με την αντίστοιχη superbike της Erik Buell Racing.

Οι φωτογραφίες είναι από το motorcycle.com

Επόμενο άρθρο »

Kawasaki KX250F και KX450F 2015

« Προηγούμενο άρθρο

Peugeot Citystar 150

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα