• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανανέωσε για 1 χρόνο ο Smith!
Παραμένει στην ομάδα και το 2015
Νέα 14/08/2014 - 13:03

Ο Bradley Smith κράτησε τελικά τη θέση του στην Monster Yamaha Tech 3 και θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος του 2015.

Η θέση του Βρετανού ήταν αβέβαιη για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς φέτος η Yamaha περίμενε από αυτόν να αποδώσει τα αναμενόμενα, έχοντας ένα χρόνο εμπειρίας στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Smith ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν και στο Κατάρ κατάφερε να πάρει θέση στην πρώτη σειρά του grid, για πρώτη φορά στην καριέρα του! Στη συνέχεια ο Βρετανός είχε συχνά-πυκνά δυνατές παρουσίες στα ελεύθερα, αλλά κάποιες πτώσεις και μερικά απογοητευτικά αποτελέσματα, δεν του επέτρεψαν να ξεχωρίσει εκεί που μετράει, στους αγώνες δηλαδή.

Ο νεαρός Βρετανός κρατά τη θέση του τόσο χάρη στην εμπιστοσύνη που έχει ο Herve Poncharal στο πρόσωπό του - ο Smith είναι μαζί με τη γαλλική ομάδα από το 2011, πρώτα στην Moto2 και στη συνέχεια στο MotoGP - όσο και στο γεγονός ότι δεν βρέθηκε καλύτερη λύση.

Ο Poncharal κοίταγε στην Moto2 και στην Moto3 για να βρει ένα αξιόλογο ταλέντο και οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν την Yamaha να ενδιαφέρεται έντονα για τον Alex Rins. Ο Ισπανός που αγωνίζεται στην Moto3 όμως, δεν θέλησε να κάνει απευθείας το άλμα από τη μικρή στη μεγάλη κατηγορία.

Στη συνέχεια η ομάδα της Tech 3 ενδιαφέρθηκε τόσο για τον Jonas Folger, όσο και για τονMaverick Vinales, με τους δυο τους να αγωνίζονται στη μεσαία κατηγορία. Αφενός όμως ο Folger έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, αφετέρου ο Vinales φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την Suzuki.

Επόμενο άρθρο »

A. Espargaro: Μεγάλο στοίχημα η Suzuki!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Μελετώντας την κάθε στροφή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα