• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3 ΕΔ3: Τρεις Honda μπροστά!
Το δίδυμο της Estrella Galicia και ο Masbou έκλεψαν την παράσταση!
Νέα 16/08/2014 - 12:04

Οι τρεις Honda που βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις και χτες στις ΕΔ2 - αν και με διαφορετική σειρά - κυριάρχησαν και σήμερα το πρωί στην πίστα της Τσεχίας, όπου διεξάγεται ο ενδέκατος γύρος της σεζόν.

Ο Alex Rins έγινε ο τρίτος διαφορετικός αναβάτης που γράφει το όνομά στην πρώτη θέση μιας διαδικασίας στο Brno, μετά τους Enea Bastianini (ΕΔ1) και Alex Marquez (ΕΔ2).

Ο A.Marquez ήταν δεύτερος σήμερα, μόλις ένα δέκατο πίσω από τον ομοσταυλό του, με τον Alexis Masbou να συμπληρώνει την τριάδα των Honda που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στις πρώτες θέσεις.

Ο Jack Miller ήταν τέταρτος, ενώ αυτός που εντυπωσίασε ήταν ο ομόσταυλός του, Karel Hanika, ο οποίος κατάφερε να φτάσει στο ένα χιλιοστό το χρόνο του πιο έμπειρου στην κατηγορία Miller!

Ο Danny Kent βελτίωσε τον προσωπικό του χρόνο και σκαρφάλωσε στην έκτη θέση, μπροστά από τον Miguel Oliveira που ήταν και πάλι η καλύτερη Mahindra στην Τσεχία.

Τις καταπληκτικές του εμφανίσεις συνεχίζει ο αντικαταστάτης του Livio Loi στην Marc VDS! Ο Navarro έριξε 1,2δ περίπου το χρόνο του σε σχέση με χτες (!) και σκαρφάλωσε στην όγδοη θέση, με τους McPhee και Vazquez να κλείνουν τη δεκάδα.

Προβλήματα με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του είχε ο Θανάσης Σίσσης, ο οποίος σήμερα το πρωί δεν είχε καλή αίσθηση πάνω στην Mahindra του και δεν κατάφερε να βελτιωθεί σε σχέση με χτες. Ο Ελληνοαυστραλός πήρε την 25η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Brno ΕΔ3: Δυνατές οι Honda στην Τσεχία!

« Προηγούμενο άρθρο

Ανυπομονεί για την Κυριακή ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα