• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δυνατές μάχες από την αρχή μέχρι το τέλος!
Πολύ δύσκολο αγώνα περιμένει αύριο ο Marquez
Νέα 16/08/2014 - 20:13

Κανείς αναβάτης δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τους πρώτους έντεκα αγώνες στα 500cc/MotoGP, κάτι που θέλει να κάνει αύριο ο Marc Marquez, ξεκινώντας για ένατη φορά φέτος από την pole position.

«Είμαι χαρούμενος με την pole position σήμερα. Είχα τον Iannone πίσω μου κι έτσι έπρεπε να πιέσω για έναν γρήγορο γύρο», σχολίασε ο Ισπανός άσος.

Παρά το γεγονός ότι δυο Ducati θα βρίσκονται δίπλα στον Marquez στον αυριανό αγώνα, ο 21χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής γνωρίζει ότι οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί του είναι ο Dani Pedrosa και οι Rossi-Lorenzo.

«Για αύριο έχουμε την pole και οι πιο δύσκολοι αντίπαλοί μας - ειδικά ο Dani - θα ξεκινήσουν από τη δεύτερη σειρά. Θα δούμε και σε τι κατάσταση θα είναι ο Valentino κι ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλά, διότι είναι δυνατός και αυτός εδώ. Ελπίζω να είναι και ο Jorge στη μάχη».

«Ο ρυθμός μου είναι καλός, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους Dani και Valentino. Μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Jorge , διότι στις ΕΔ3 ήταν πολύ δυνατός αλλά στα τέταρτα ελεύθερα ίσως χρησιμοποίησε άλλο στήσιμο και δεν ήταν τόσο δυνατός. Αύριο περιμένω δυνατές μάχες από την αρχή μέχρι το τέλος. Όλοι είναι πολύ κοντά. Οχτώ αναβάτες σε τρία δέκατα!»

Επόμενο άρθρο »

O Rossi μιλά για τον τραυματισμό του

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto2: Νέο απόλυτο χρόνο ο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα