• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi μιλά για τον τραυματισμό του
«Χάσαμε τη δεύτερη σειρά για το τίποτα!»
Νέα 16/08/2014 - 20:43

O Valentino Rossi θα πάρει κανονικά μέρος στον αυριανό αγώνα, αψηφώντας τον πόνο από το χτυπημένο του μικρό δάχτυλο, μετά την πτώση που είχε σήμερα στις τέταρτες ελεύθερες δοκιμές.

«Πίεζα πολύ και ήμουν γρήγορος, αλλά δυστυχώς καθώς έμπαινα στην 11η στροφή ήμουν λίγο πιο ανοιχτά. Φρέναρα δυνατά, προσπαθώντας να μπω στη στροφή, αλλά έχασα το μπροστινό και τραυμάτισα το μικρό μου δάχτυλο», εξήγησε ο Ιταλός.

Αν και αρχικά πολλοί ανησύχησαν για την κατάσταση του Vale, βλέποντάς τον μάλιστα να χτυπά με δύναμη την αμμοπαγίδα με το άλλο του χέρι, ευτυχώς οι ακτινογραφίες που έκανε στο ιατρικό κέντρο της πίστας δεν έδειξαν κάποιο κάταγμα.

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό», σχολίασε ο Ιταλός σούπερ-σταρ. «Όλα δείχνουν ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Το δάχτυλό μου δεν έσπασε, απλά σακατεύτηκε λίγο. Ελπίζω να μην μου δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον αγώνα», πρόσθεσε.

Όσο για το ελαστικό που θα φορέσει αύριο; «Το μαλακό μπροστινό δεν είναι επιλογή για εμένα. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να φορέσω το σκληρό». Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του Massimo Meregalli για την πτώση και τον τραυματισμό του Vale: «Χάσαμε τη δεύτερη σειρά για το τίποτα!»

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Θα του κάνω το τραπέζι!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δυνατές μάχες από την αρχή μέχρι το τέλος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα