• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Ούτε εγώ δεν το περίμενα!
Στόχος να μειωθεί κι άλλο η διαφορά από την κορυφή!
Νέα 16/08/2014 - 22:39

Για δεύτερο συνεχόμενο γύρο, ο Andrea Dovizioso καταφέρνει να πάρει θέση στην πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης, ισοφαρίζοντας μάλιστα την καλύτερή του θέση στις ΚΑΤ με τα χρώματα της Ducati.

Πριν μια εβδομάδα τα κατάφερε στην Indianapolis - έχοντας τότε τη βοήθεια του Marquez - ενώ τώρα, κατόρθωσε να κάνει τον εξαιρετικό του χρόνο χωρίς καμμία βοήθεια!

«Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι είμαστε δυνατοί από την αρχή του Σ/Κ. Δουλέψαμε πολύ με τη μεσαία επιλογή ελαστικού, μιας και αυτό σχεδόν όλοι θα έχουν στον αγώνα και είμαστε κοντά στους πρώτους».

«Αυτή η δεύτερη θέση είναι πιο καλή από την Indianapolis, διότι τα κατάφερα μόνος μου. Έχω καλή αίσθηση πάνω στην GP14 και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή».

«Για αύριο, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να κάνουμε καλό αγώνα. Στην Indy η φθορά του ελαστικού ήταν πολύ μεγάλη, αλλά πιστεύω ότι εδώ είμαστε σε καλύτεροι μοίρα. Ο ρυθμός μας με το μεσαίο είναι καλός. Για να πω την αλήθεια είμαι κι εγώ λίγο έκπληκτος».

«Δεν περίμενα να είμαι τόσο ανταγωνιστικός σ’ αυτήν εδώ την πίστα, αλλά η μοτοσυκλέτα μας έχει βελτιωθεί. Στόχος μας για την ώρα παραμένει να καταφέρουμε να μειώσουμε τη διαφορά μας από την κορυφή. Στην Indy ήταν 20 δευτερόλεπτα. Εδώ πρέπει να τη μειώσουμε κι άλλο», σχολίασε ο Dovizioso.

Επόμενο άρθρο »

Brno: Ο Pedrosa σταμάτησε το σερί του Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Πρόβλημα τα σαμαράκια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα