• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2: Εύκολα τη νίκη ο Rabat
Ο Kallio δεύτερος, πρώτο βάθρο στην κατηγορία για τον Cortese!
Νέα 17/08/2014 - 17:39

Ένας αγώνας που δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας έγινε στην πίστα του Brno, για τη μεσαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

Από την pole position, ο Tito Rabat δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να περάσει τη γραμμή τερματισμού στην πρώτη θέση – για 5η φορά φέτος – αυξάνοντας τη διαφορά του από τον δεύτερο στη βαθμολογία στους 12 βαθμούς.

Ο Mika Kallio προσπάθησε στην αρχή να ακολουθήσει τον ομόσταυλό του, ωστόσο γρήγορα συνειδητοποίησε ότι δεν είχε το ρυθμό να τον απειλήσει και συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση και τους 20 βαθμούς που δίνει αυτή.

Τρίτος – κάνοντας πολύ καλό αγώνα – ο Sandro Cortese. Ο Γερμανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 το 2012 πήρε το πρώτο του βάθρο στην κατηγορία, αποφεύγοντας τα λάθη καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Κάτι που δεν έκανε ο Sam Lowes. Ο Βρετανός ήταν τρίτος στους πρώτους γύρους και είχε το ρυθμό να διεκδικήσει το τελευταίο σκαλί του βάθρου από τον Γερμανό αντίπαλό του. Ωστόσο ένα λάθος και μια πτώση, τον έθεσαν εκτός αγώνα.

Στην πεντάδα ο Thomas Luthi και ο Dominique Aegerter. Οι δυο Ελβετοί έδιναν τη μάχη για την τέταρτη θέση σε όλο τον αγώνα, με τον Luthi να επικρατεί στο τέλος. Παράλληλα, στη μάχη αυτή προστέθηκε πιο μετά και ο Maverick Vinales, ο οποίος τελικά έμεινε στην έκτη θέση.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Ξεχωριστό συναίσθημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Ο Pedrosa σταμάτησε το σερί του Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα