• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απίστευτο: Ο 50χρ McWilliams στην Moto2!
Θα κάνει έκτακτη συμμετοχή στο Silverstone!
Νέα 22/08/2014 - 14:49

Ο Jeremy McWilliams θα αγωνιστεί στη μεσαία κατηγορία ως έκτακτη συμμετοχή, στον επερχόμενο γύρο του Silverstone στην Αγγλία!

Ο αναβάτης που πήρε την τελευταία pole position στα δίχρονα το 2002, στην Αυστραλία, θα οδηγήσει μια πειραματική Brough Superior στην Moto2, τέσσερεις μήνες αφότου θα γιορτάσει τα 50α του γενέθλια.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της κατηγορίας, το ανώτερο όριο ηλικίας είναι τα 50 κι έτσι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά που θα μπορεί να αγωνιστεί σε Grand Prix.

Ως εκ τούτου, ο McWilliams θα ανταγωνιστεί μέσα στην πίστα τους Tito Rabat, Mika Kallio και Maverick Vinales. Μάλιστα όταν ο McWilliams έκανε το ντεμπούτο του το 1993, πριν ακόμα γεννηθεί ακόμα ο Vinales!

Εδώ να σημειώσουμε ότι αρχικά η Brough Superior είχε προγραμματίσει την έκτακτη συμμετοχή της με τον Luke Mossey, έναν αναβάτη που αγωνίζεται στα BSB, ωστόσο τα σχέδιά τους άλλαξαν στην πορεία.

Το project της Brough Superior έχουν αναλάβει οι Paul Taylor και John Keogh και η μοτοσυκλέτα θα έχει ένα ιδιαίτερο ανθρακονημάτινο μονοκόκ πλαίσιο, τηλεσκοπικά πιρούνια και carbon ψαλίδι, που έχει κατασκευαστεί από την Taylormade Racing.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Συγκεντρωμένος στο MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi-Lorenzo θέλουν το πλαίσιο του 2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα