• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφορεί ξανά το MOTOSPORT
Toυ Δημήτρη Παπανδρέου
Νέα Αγοράς 25/08/2014 - 16:27

Το «ιστορικό» περιοδικό μοτοσυκλέτας MOTOSPORT κυκλοφόρησε το 1978 και συνέβαλε στη δημιουργία του σύγχρονου μοτοσυκλετισμού στη χώρα μας. Επί 25 χρόνια κυκλοφορούσε ανελλιπώς ενώ ταυτόχρονα ο ιδρυτής του συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητος κατακτώντας 10 Πρωταθλήματα, ενώ υπήρξε ο πρώτος αλλά και ο μόνος μέχρι σήμερα Έλληνας αναβάτης που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grand Prix 500 c.c. (σημερινό MotoGP) από το 1983 μέχρι το 1989. 

Το MOTOSPORT ανέστειλε προσωρινώς την έκδοσή του το 2004, και επανακυκλοφορεί σήμερα, μετά από μία δεκαετία απουσίας, φιλοδοξώντας να προσφέρει κάτι διαφορετικό στον Έλληνα –και όχι μόνο– φίλο των δύο τροχών. Πρόκειται για μία ακριβή, συλλεκτική έκδοση, με έμφαση στη φωτογραφία και μορφή «λευκώματος», όπου οι σύγχρονες μοτοσυκλέττες παρουσιάζονται σε «δοκίμια» με ταυτόχρονη αναδρομή στο παρελθόν και στην ιστορία της κάθε φίρμας και του κάθε μοντέλου.

Το MOTOSPORT θα κυκλοφορεί κάθε δύο μήνες (το επόμενο τεύχος αναμένεται στα περίπτερα την 1/10), ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ένα νέο ενημερωτικό site μοτοσυκλέτας, το www.motosport.com.gr.

Στο πρώτο τεύχος του «συλλεκτικού» MOTOSPORT, παρουσιάζονται τα «πορτραίτα» ξεχωριστών αλλά και διαφορετικών μεταξύ τους μοτοσυκλετών, όπως η Yamaha MT 09, η Moto Guzzi California 1400, η BMW F 800 GS, η Aprilia SRV 850, η Suzuki GSX/R 1000, η Triumph Bonneville Τ 100, όλες με λεπτομερή φωτογραφική αναφορά στην ιστορία τους! Επίσης, υπάρχει μία επιλογή από ενδιαφέροντα άρθρα, αλλά και προδημοσίευση του βιβλίου «Η ζωή μια πίστα», με σπάνιες Α/Μ φωτογραφίες αγώνων της δεκαετίας του ’70.

 

Επόμενο άρθρο »

Η νέα ιστοσελίδα της Vespa!

« Προηγούμενο άρθρο

Energica Eva

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα